1+1=3. Olutposti ja Pint Please aloittavat yhteistyön

Olutposti ja kansainvälisesti toimiva oululainen Pint Please aloittavat yhteistyökuvioiden rakentamisen tuleviin tempauksiin.

Miehet juovat olutta
Pint Please päällikkö Juha Karppinen (oikealla) ydinryhmänsä kanssa olusilla.

Ensivaiheessa yhteistyö käsittää sisällön jakamisen kummankin toimijan sosiaalisen median kanavilla sekä uusien palveluiden konseptoimisen. Tämä on hyödyksi kummankin osapuolen yhteistyökumppaneille sekä tietenkin kaikille oluen ystäville.

” Olemme iloisia yhteistyön aloittamisesta sillä yhdessä muodostamme heittämällä Suomen suurimman juomamedian” toteaa Pint Pleasen toimitusjohtaja Juha Karppinen.

Tämä on totta sillä kummankin toimijan kanavat saavuttavat verkossa eri kanavilla tuhansia silmäpareja päivässä ja tähän päälle vielä huimasti levikkiään kasvattava Olutposti-lehti.

Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen jatkaa; ”Olemme jutelleet Juhan kanssa jo pitkään yhteistyökuvioista, mitkä palvelevat niin oluen ystäviä kuin juomien tuottajia. Jostain ihme syystä aiemmin kaikki on jäänyt keskustelun asteelle, mutta nyt aloitetaan sisältöyhteistyöllä ja sitten suunnitellaan lisää. Pitää kuitenkin muistaa, että hyvin suunniteltu on vielä kokonaan tekemättä, joten konkretia kunniaan ja menoksi!”