Olarin Panimo lanseerasi räppioluen

Olarin Panimo on tunnettu lähiöimagostaan ja graffitimaisesta ilmeestään. Luontevasti tähän sopii myös olutyhteistyö olarilaisen Jeijjo & Nupi -räppikaksikon kanssa.— 

Jeijjo & Nupi on olueen intohimoisesti suhtautuva räppikaksikko, joka on julkaissut pari levyä ja lukuisan määrän kappaleita sekä videoita. Räppärit ovat myös tehneet yhteistyötä mm. Eino Grönin, Mäkin, Stepan, Raimon, Notkean Rotan, Sairas T:n, Likaisen Etelän ja Hätä-Miikan kanssa.

Olarin Painmon ja räppäreiden yhteistyön tuloksena syntynyt Hunsvotti-olut on tehty räppäreiden makuun, joille maistuu sekä vehnäolut että amerikkalaisittain humaloitu lager-olut.

– Hunsvotti-olut on tyyliltään raikas ja hedelmäinen American lager, jossa humalalajikkeina on käytetty tyypillisiä jenkkihumalia Columbusta ja Cascadia.—  Oluelle on tehty myös oma nimikkokappale ”Ota Hunsvoti kotiin” musiikkivideoineen, kertoo Olarin Panimon Hanna Montonen.— Myös graafinen ilme on olarilaisen Mikko Hiltusen käsiälaa, joten kyseessä on todella olarilainen olut, Montonen jatkaa.

Oluen lanseerauskeikka on Olarissa, Davistolla 10.11.

Ja rapkulttuuri on esillä myös uudessa Olutposti- lehdessä jossa mm.Brädi kertoo suhteestaan olueen.

Kuvat: Olarin Panimo

— 

mainos