4 raaka-aineen makkarakastike oluen seuraan

0

Ruuanlaiton ei tarvitse olla vaikeaa tai hidasta. Tässä oiva makkarakastike melkein minkä oluen kanssa vain. Ja tämä valmistuu hetkessä. Seuraksi vaan pastaa, hyvää leipää tai vaikka uuniperuna. Lasiin viileää IPA-olutta, niin illallinen on valmis.

4 raaka-aineen makkarakastike

  • 4 kpl raakamakkaraa
  • 1 prk (noin 2 dl) tomaattimurskaa
  • Suola ja mustapippuri

Puserra raakamakkaramassa pois suolesta ja paista pannulla kuin jauheliha. Lisää tomaattimurska, hauduta, maista ja mausta suolalla sekä runsaalla mustapippurilla. Tarjoa pastan/riisin/kasvisten kera tai dippaile leipää soosiin.


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Anikó Lehtinen
Scroll Up