A. Le coq 0,0 % on markkinoiden ensimmäinen alkoholiton jouluolut

Tiesitkö, että yli 60 % suomalaisista nauttii olutta jouluaterialla? Suosituimpia oluita ovat vaaleat lagerit, jotka sopivat erinomaisesti lohen ja muiden  kalaruokien kanssa tasapainottaen rasvaisten tai etikkaisten kala-alkupalojen makua. Kinkun kanssa maistuvat useimmiten kuitenkin tummat oluet.

Olvi tuo perinteisen OLVI Jouluolut 5,0 %:n ja OLVI Merry Xmas IPA 5,5 % -erikoisoluen rinnalle uuden alkoholittoman vaihtoehdon pian alkavaan juhlasesonkiin.  A. Le Coq Jouluolut 0,0 % on tumma, portterityyppinen olut. Se sopii niille oluen ystäville, jotka haluavat suosia mietoja ja alkoholittomia juomia juhlakautenakin. Heitä onkin yhä sankempi joukko, sillä alkoholittomien oluiden käyttäjäkunta kasvaa koko ajan.  A. Le Coq Jouluolut 0,0 % on kehitetty tämän kuluttajatarpeen pohjalta ja maultaan nimenomaan jouluherkkujen kanssa yhteensopivaksi kausituotteeksi.

A.Le Coq Jouluolut 0,0 % maultaan paahteisena sopii kinkun, lampaan, jouluisten laatikkoruokien sekä juustojen kanssa. Oluen pehmeä maltaisuus korostaa jouluruokien makua. Suolaisten ruokien lisäksi se sopii myös nautittavaksi puolukkaa ja suklaata sisältävien jälkiruokien sekä kahvin kanssa.

Parhaimmillaan olut on 10-14˚C tarjoilulämpötilassa ja se on saatavilla jouluhenkisessä 0,33 l lasipullossa 31.12.2020 saakka päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Lähde: Olvi tiedote
Kuva. cyde

Pian ilmestyvä vuoden viimeinen Olutposti-lehti rakastaa ruualla!