Älä ahdistu, vaan shoppaile kuin viimeistä päivää!

Kesää kohti kannattaa somistautua parhaisiin ja olla muutenkin edustava, mutta pelkkä ulkonäkö ei riitä, sillä on ajateltava myös asusteen hyödyllisyyttä. Molempia on tarjolla Olutpostin oheistuotekaupassa.

Olutpostin oheistuotteita

Taas on tarjolla mahtavaa tavaraa Olutpostin verkkokaupassa! Uutuutena GIVE ME SOME BEER! -lippis, jonka Kiksi-Pirkka on valinnut vuoden tuotteeksi perusteluilla ”Koskaan ei ole oluen tilaaminen ollut helpompaa. Osoita hattua baaritiskillä ja nauti oluesi!”

Aikoinaanhan käsistä vietiin lähes legendaariseksi muodostuneet ’JOISIN MIELUUMMIN OLUTTA ’ -laadukkaasta kierrätysmuovista valmistetut Olutposti-mukit. Nyt pitkän odotuksen jälkeen niitäkin on taas saatavilla.

Ja eikä tässä vielä kaikki! MINÄ JUON NYT OLUTTA – T-paidat myytiin varastosta alkuvuodesta loppuun niin, ettei jäänyt kuin varjot hyllyyn. Ei menty shokkiin, vaan laitettiin uusi tilaus vetämään, sillä pakkohan kansalle on saada kesäksi jotain edustavaa päällepantavaa. Paita sopii mainiosti arkeen ja juhlaan!

Koska olet pääsyt jo tähän saakka olet aikamoinen lukija! Tällöin kannattaa lukaista läpi Kalevi Leppäsen SUOMALAISEN OLUTKULTTUURI JÄLJILLÄ -kirja, niin tiedät huomattavasti enemmän missä on menty ja missä mennään nyt. Toinen teos on Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen OLUTREISSU –kirja. Ei tarvitse itse oluen perässä matkustella, sillä nämä naiset ovat tehneet sen puolestasi.

Meinaako kannikka vilahtaa tai ahdistaako vyö? Tällöin apuun tulevat Olutposti-olkaimet. Kotimaista laatua by Helsingin Olkain Oy ja halvemmalla et löydä tätä tuotetta sitten mistään.
Samasta pajasta on lähtöisin myös tanakka nahkainen Olutposti-vyö, jos et ole henkselihenkilö.

Yllättäen yksi suosituimmista tuotteista on ollut Olutpostin istuinalusta eli suomeksi persiinalunen, joka sopii myös arkeen ja juhlaan!

Valikoimasta löytyy myös laadukkaita tasting-laseja sekä tölkki-coolereita, jotka pitävät kädet lämpimänä ja juomat kylmänä! Löytyy ekologista kangaskassia, avaimenperiä ja vaikka mitä ja tulossa on lisää tavaraa kun mennään kesää kohti.

Kasaa itsellesi kunnon ostoskori ja anna mennä. Niin antaa moni muukin!

Olutpostin verkkokauppiaana toimii Backstage Rock Shop.