Arctic Blue Beverages ja Kouvolan Lakritsi yhteistyöhön

Arctic Blue Ginin valmistaja ja perinteisen lakritsin taitaja lupaavat markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen.

Kouvolan Lakritsi laajentaa uudella reseptiikallaan toimintaansa juomapuolelle. Uutena kumppanina palkitulla lakritsivalmistajalla on maailman parhaasta ginistä Arctic Blue Ginistä tunnettu Arctic Blue Beverages.

pullo

”Ajatuksena on yhdistää pehmeä lakun maku hienostuneeseen, metsäiseen giniin. Kun kaksi maailman parasta lyö hynttyyt yhteen, mitä muuta muka voi odottaa kuin parasta”, kertoo Kouvolan Lakritsin Timo Nisula. Käsintehdyn lakritsin pehmeys perustuu hienostuneen reseptiikan lisäksi sen kosteuteen. Lakritsia ei yhtiön tiedotteen mukaan erikseen varastoida, vaan se myydään asiakkaille aina suoraan, ilman kuivattavaa varastointivaihetta. Artic Blue Beveragesin tuotteista vastaavan Toni Euraston mukaan kehitteillä on muutakin kuin ensimmäisenä mieleen tuleva salmiakkikossun kaltainen lakugini-juoma.

 

”Tuoteyhteistyömme avaa kummallekin uusia mahdollisuuksia”, kertoo tiedotteessa Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja Valtteri Eroma. Uudet, vientiin suunnatut juomat julkistetaan myöhemmin kuluvana vuonna. Kouvolan Lakritsin ja Arctic Blue Beveragesin tuotteita viedään nyt jo yli 20 maahan.

mies kyltin edessä

Lähde ja kuvat: Arctic Blue Beverages tiedote