Toinen Sysilän huomioima panimo on Mikkelissä vaikuttava Saimaa. SOPPissa tarjolla uusi Mullet Pils, 5,5%. Viljaa maussa, lievästi hedelmäinen, ihan ok. Monet Saimaan vimeaikaiset alet ovat olleet pahasti tunkkaisia, mutta tämä on ihan näppärä pils, katkeroakin on kohtuudella. Toinen Saimaan uutuus Hoppy Hour Pale Ale, 5%. Tämä on sitten jo hieman tunkkaisempi, kevyesti hedelmäisyyttä. Hieman jopa savuisuutta, katkeruus heikkoa.—
Pienimuotoinen sessio Rovaniemen oluita seuraavaksi. Lapin Hippu Golden Pilsner, 4.3%. Hyvin maltainen tuoksu, maku peilaa samaa, hieman pähkinää, hyvin puhdas. Katkeroa heikosti, mutta löytyy silti. Lapin Hanki Spring Bock, 6,5%. Pähkinää, mutta hieman karkeampi kokonaisuus. Hyvin puhdas olut silti, kevyesti katkeroakin. Kolmantena Lapin Riski, amber lager 6,5%. Punaruskea vaatimattomampi olut. Ei erityisempää makua, vetinen, ei mallastakaan, mutta ei virheitä. Tällä erää viimeiseksi Iso-Kallan Cardinal IPA, hyvin karamellista, mutta yllättävästi katkeroa kunnolla. Join 20 cl annoksia, mutta tarjoilu oli useimmiten aika anteliaasti ylimitoitettua, joten häivyin tässä vaiheessa muihin rientoihin. Jatkossa ehkä lisää, bakkanaalihan jatkuu vielä kolme päivää.