BarLaurea ja restonomiopiskelijat mukana OlutExpossa

0

BarLaurea ja restonomiopiskelijat mukana OlutExpo olut- ja tislaamotapahtumassa Kaapelilla!

OluExpon Dieta Ruokastudio tarjoaa oluennautiskelijoille miniluentoja Laurean lehtorin Anikó Lehtisen juontamana. Esitysten aiheina on ruoka ja olut, ja ohjelmistossa luvassa niin maailmankuulun panimomestarin Garrett Oliverin haastattelua juustomaistatuksen kera kuin Dietan Culinary Teamin fine dining -kokkaamista.BarLaurean ja opiskelijoiden No Burger -koju tarjoaa skandinaaviseen makuun suolaisia vohveleita savulohen ja mädin kanssa sekä vasikkaa tryffeliliemessä metsäsienien sekä pikkelöidyn punakaalin kera. BarLaurean vegaanikojussa oluen ystävä saa maistella spiraaliperunoita ja mausteisia kukkakaaliwingsejä sekä vegaanista sieniwokkia.

Lavalla nähdään myös BarLaurea, Visun Villisika ja espoolainen Fat Lizard -ravintola. Jokaiseen luentoon liittyvät luonnollisesti teeman mukaiset maistiaiset festivaaliyleisölle. BarLaurea kertoo lavalla oluen ja ruuan yhdistelemisestä ja oluen ja ruuan vastuullisista raaka-ainevalinnoista. Laurean opiskelijat ovat valmistaneet vastuullisuusteeman mukaisen maisteluannoksen Ruokastudion yleisölle.

Laurea Ruokastudion lavalla pe klo 19-20, la klo 19-20, su klo 18-19.

OlutExpo on panimo- ja tislaamotuotteita esittelevä tapahtuma, joka tulee jälleen kolmepäiväisenä Kaapelitehtaalle lokakuun viimeisenä viikonloppuna 26-28.10.

Myös Olutposti on mukana tapahtumassa. Yrityksillä on mahdollisuus hankkia Olutpostin edulliset lippupaketit .Olutposti tarjoaa myös edulliset kuljetukset maakunnista yhteistyössä kumppaninsa Matkapoikien kanssa. 

Kuvat:Anikó Lehtinen ja OlutExpon kuvapankki


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Jari "cyde" Hyttinen
Scroll Up