Beer Atlas: Heretic Shallow Grave

Heretic Shallow Grave

Panimo: Heretic Brewing Company
Alkuperämaa: USA

Tyyli: Porter
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 7,0 %

IBU-arvo: 33
Väri: 65 EBC

Maku: Shallow Graven hyvin pehmeää ja sopivasti humaloitua makua kuivailisin myös paahtomaltaiseksi, veikeän suklaiseksi, makean karamelliseksi, tummahedelmäiseksi sekä miedosti kahvimaiseksi.

Tuoksu: Tuoksu on erittäin makea ja paahteinen, mutta myös jonkin verran suklainen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen koostumus on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on tummanruskea ja valoaläpäisemätön sekä vaahtokukka suorastaan valtava ja samettinen.

Loppukommentit: Shallow Grave on palkittu amerikkalaisolut. Se ei yllä aivan tyylilajinsa kärkisijoille, mutta on kuitenkin varsin varteenotettava ja onnistunut Porter. Voisin juoda sitä mielelläni myös uudestaankin, mutta tähän tarpeeseen riittäisi hienosti pienempikin pullokoko.

Shallow Grave Porter is dark as night, perfect for a cool evening out in the woods. This is a big, dark ale with a complex and rich chocolate and caramel malt character followed by a touch of warmth and light malt sweetness, leaving you ready for more after each shovelful. You will love this so much you won’t have time to dig a six-footer, so make it a Shallow Grave”.

Arvio: 80/100