Beer Atlas: Lehe Singularity

Lehe Singularity BA Imperial Stout

Panimo: Lehe Pruulikoda
Alkuperämaa: Viro

Tyyli: Imperial Stout
Käymistapa: Pintahiivaolut
Alkoholi: 18,0 %

Katkeroaineet: 80 EBU

Maku: Singularity on hyvin tummasävytteinen olut, jonka erittäin monipuolisessa maussa on havaittavissa mm. tummahedelmäisiä, rusinaisia, suklaisia, paahtomaltaisia, tammimaisia sekä vaniljaisia vivahteita. Lisäksi oluen vahva alkoholipitoisuus lämmittää mukavasti suuta ja tarjoaa sille mukavasti luonnetta.

Tuoksu: Oluen melkoisen aromaattinen tuoksu on hyvin makea, alkoholinen, tummahedelmäinen sekä paahteinen.

Ulkonäkö ja koostumus: Sen suutuntuma on täyteläinen, matalahiilihappoinen sekä öljymäinen. Runko on yönmusta ja läpinäkymätön sekä vaahtokukka melko niukka ja pitsimäinen.

Loppukommentit: Singularity on mielestäni paras Lehen valmistamista erittäin vahvan alkoholipitoisuuden omaavista oluista. Niitä olen päässyt maistamaan tähän mennessä kolme ja toivon suuresti, ettei se jää tähän. Ne kaikki ovat olleet tyyliltään erilaisia ja toisistaan täysin poikkeavia. Jos siis pidätte vahvoista ja voimakkaista oluista niin kokeilkaa myös näitä ihmeessä.

“It is done. I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life freely.” – Revelation 21:6

Arvio: 86/100