Beer Atlas: Neumarkt Premium (Romania)

Neumarkt Premium

Panimo: Bere Mures
Alkuperämaa: Romania

Tyyli: Pale Lager
Käymistapa: Pohjahiivaolut
Alkoholi: 5,2 %

Kantavierre: 11,0 —°P

Maku: Neumarkt Premium on miedosti humaloitu ja makean maltainen olut, jonka muutoin viljaista, hedelmäistä ja ruohomaista makua seuraa vain hieman katkera ja melko pitkäkestoinen jälkimaku.

Tuoksu: Oluen tuoksu on yllättävän vaisu, mutta sieltä on silti mahdollista erottaa makeita, viljaisia ja hieman hedelmäisiä sävyjä.

Ulkonäkö ja koostumus: Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen, keskihiilihappoinen sekä hivenen öljymäinen. Sen runko on viljanvärinen ja kirkas sekä sitä päällystävä vaahtokukka runsas ja samettinen.

Loppukommentit: Neumarkt Premium on olut, jota myytiin Romaniassa sekä muovi että lasipulloissa. Itse päädyin vaihtelun vuoksi muovipullon, joka ainakin omassa tapauksessani osoittautui onnistuneeksi valinnaksi. Neumarkt Premium oli hyvin perinteinen lager-tyylinen olut, joka tarjosi suurin piirtein sen, mitä siltä odotinkin. Sen maku olisi voinut olla huomattavasti parempi, mutta ottaen huomioon oluen hinnan ja sen valmistusprosessin, ymmärrän hyvin miksi kyseiseen lopputulokseen päädyttiin.

Arvio: 66/100