Bönthöö bönthöö: Pikaiset Tirrassa: CoolHead ja Ice Beaver

HUOM! Teksti ilmestyy teknisten ongelmien takia auttamattomasti myöhässä, sillä pääsiäinen imi molemmat oluet jo kuiviin. Nyt hanassa mm. Level Elevenin Cinnamon Bunny -imperial stout sekä Ice Beaverin Putikka-witbier.— 


CoolHead Brew Double Dry Hopped Summer In Vermont, 8%

Tuttu tuote viime kesän olutriennoista, mutta nyt siis tuplakuivahumaloitu versio. DDH takaa laadun? Tai ainakin myynnin?

Laatua se ei nyt kuitenkaan takaa, sillä ei tästä mitään New Englandia löydy, se kun on nykyään synonyymi DDH-termitykselle.— Todella tuhti ja ylikypsä monihedelmäisyys (ananas, greippi, mango… äh, kaikki tietää). Makeaa, katkeroakin joo, mutta hedelmäsokerisen ätläkkä kokonaisuus on kyseessä. Loppu alkoi jo tökkimään puolen litran tuopin kohdalla. Kesä Vermontissa on kuin kesä Suomessa: jotain on aina vialla.

Processed with VSCO with c1 preset

Ice Beaver California 3, 6,4%

Pitkästä aikaa uutta Ice Beaveria, “epämuodikkaasti” länsirannikon suuntaan kumartavaa IPAa.

Mallasta, kevyttä, jopa marjaista makeutta, tuoretta kuivahedelmää ja nätit katkerot perään. Ei ehkä se oma lempparityyli kaikessa karamellisuudessaan, eikä sinänsä “Tirra-olut”, mutta tämän tuhosi mieluusti. Suu jäi kuivaksi— â€“ eli lisääkin voisi juoda.

2018-03-30 10.15.43 1.jpg