Bönthöö bönthöö: Treenioluena Nokian Keisari Pils + Judas Chair Collective Festival

Kun reilun vuoden on koskematta mikrofoniin, niin voi olla varma, että ääni ei tule ulos kivuttomasti. Kurkku jo valmiiksi karheana ja pää kipeänä oli kuitenkin pakko kaivaa uskollinen Shure SM58 kaapista ja suunnata Sopenkorven uudehkolle treenikämpälle, jossa en ollut yhtä dokumenttisessiota enempää edes ehtinyt pyörimään.

Syy ”pakkotreenille” oli tänään käyntiin pyörähtävä Judas Chair Collective Festival, jossa esiinnymme avauspäivänä kello 20:15. Uskon uusittu miehistö esittää yhden, noin parikymmen minuuttisen sludge-matelun, Janon, joten jos yhtään moinen möykkäröintimusiikki kiinnostaa, niin suosittelen vahvasti Oranssille valumista. Postauksen lopussa lisäinfoa tapahtumasta; muut esiintyjät, lippujen hinnat sekä soittoajat.

Processed with VSCO with c1 preset

Treenioluena nautin uunituoreen nokialaisen, joka löytyi yllättäen lähimarketin hyllystä. Keisari Pils jatkaa Nokian Panimon edullisten ”käyttöoluiden” sarjaa hinnan jäädessä alle kahden ja puolen euron. Onko hinta-laatusuhde sitten enemmän jiirissä kuin aiemmin tällä viikolla puhututtaneen Kuuskutosen?

On. Tai ainakin ehkä. Rakkauden kesän 2018 virallista puisto-olutta Keisari Pilsistä ei nimittäin tule, sillä olisin kaivannut olueen viljalti lisää keväistä raikkautta. Muuten paketti on kasassa. Tuhdihko suutuntuma ajatellen, että volyymia vain 4,5%. Makeahkon maltainen, kevyesti sitrushedelmäinen sekä klassisen ruohoinen pils soljui sisuksiin miellyttävän kuivana ja katkerana. Jopa niin, että huutohommien kostuttajaksi piti vaihtaa vesi.

Pluspiste siitä, että oluessa on käyetty— â€œsesongin aromihumalaa”.— Panimo on siis rehellinen siitä faktasta, että humalasortimentti voi vaihtua erien välillä. Hyvä.


Ensimmäinen JUDAS CHAIR COLLECTIVE FESTIVAL koskaan manifestoituu Helsingin ikärajattomalla ORANSSI-klubilla 16.-17.3.2018 ja keskittyy hardcoren synkimpiin sekä pahaenteisimpiin puoliin.

liput ovelta (vain käteinen):

molemmat päivät 23€

perjantai 12€

lauantai 13€

perjantai:

1830 ovet

1900 Slave Hands

1945 Circling the Drain

2015 Usko

2100 Long Gone

2145 TRS

2230 Vegas

lauantai:

1730 ovet

1800 Corroder

1830 Sick World

1915 Dredged

2000 Hail Conjurer

2045 Remissions

2130 Death Toll 80k

2215 Broken Cross