Panimoravintola Bruuveri juhlii täysi-ikäisyyttä omalla oluella!

Helsinkiläinen Panimoravintola Bruuveri täytti tänä keväänä 18 vuotta ja juhlistaa sitä omalla oluella, Bruuveri Bitter Elfillä.

Helsingissä, Kampin kauppakeskuksessa sijaitseva Panimoravintola Bruuveri juhlii kesäkuun alussa 18-vuotissyntymäpäiviään. Vuonna 2006 perustetun ravintolan toimintaidea on pysynyt kutakuinkin samana – monipuolinen hanavalikoima ja konstailematonta ruokaa.  Yritys on ollut alusta asti yksityisomisteinen, ja tätä perinnettä on jatkanut Niverin perhe tähän päivään saakka. Bruuverissa on valmistettu olutta alusta alkaen ja tuotanto jatkuu tänäkin päivänä, yhteistyössä Maku Brewingin kanssa. Keskimäärin paikassa saapuu uusi olut kuluttajien maistettavaksi n. 1,5 viikon välein.

Bruuveri juhlii täysi-ikäisyyttään panimoravintolalle sopivalla tavalla – omalla oluella, joka julkaistaan 6.6. Tämä olut on englantilaistyylinen bitteri, jossa tukevan mallaspohjan rinnalle on haluttu raikasta fiilistä humaloinnin myötä. Ravintolan mukaan julkistettava olut peilaa hyvin paikan filosofiaa helposta lähestyttävyydestä ja viihtyisästä pubitunnelmasta, laadusta tinkimättä. Oluen ideointi ja synty tapahtui yhteistyössä Maku Brewingin Jussi Tammisen sekä kymmenisen olutalan ammattilaisten kanssa.

Bruuverin Bruuveri Bitter Elf tulee maistettavaksi ravintolaan 6.6. 2024.

Lähde ja kuvat: Panimoravintola Bruuveri

Jälkikäteen korjattu oluttyyli IPA – > Bitter.

Katso lisää:

Maku Brewing aloittaa oluenteon Panimoravintola Bruuverissa