Kovan tason Craft Beer Garden 2019 aloitti auringon alla

Torstai on toivoa täynnä kuuluu sananlasku. Sitä se oli varsinkin aurinkoisella Helsingin Korjaamolla jossa kokoontuivat lähinnä pääkaupunkiseudun oluen ystävät. Tapahtuma on suunnattu selvästi nuorille aikuisille, mutta joukossa näkyi myös hieman iäkkäämpää olutkansaa. Varsinkin alan bloggarit olivat paikalla ansioituneesti.

Yleinen mielipide yleisön keskuudessa oli, että paikalle on saatu todella kova kattaus panimoita ympäri maailmaa. Kaukaisimpana U.S.A sta Superstition— medery joka vierailee Euroopassa vain kahdella festivaalilla joista yksi on CBG2019 ja Mikkellerin festivaali. He ovat keskittyneet Craft siidereihin. Olutposti tapasi panimon markkinointipäällikkö Samantha Shueyn ja tästä videota myöhemmin. Toinen toimija jenkkilästä oli Barrier Brewing jonka sangen eloisa Brand Manager Bobby Carlo piti tunnelmaa yllä standillään.
Yleisö oli paikalla kiitettävästi eli Craft Beer Garden on saavuttanut oman paikkansa merkittävien olutbileiden joukossa. Paino voi hyvinkin olla sanassa bileet sillä siksi meno alkoi muodostua illan mittaan.

Mutta selitykset sikseen ja video pyörinään jossa Aleksi Saikkonen toinen tapahtuman tuottajista kertoo perusasiat.

Craft Beer Garden 2019 Korjaamo, Vaunusali

Töölönkatu 51 A

Aukioloajat:

TO 1.8. klo 16 – 22

PE 2.8. klo 16 – 22

LA 3.8. klo 16 – 22