Craft Beer Helsinki järjestetään sittenkin

Käsityöläisolutfestivaali järjestetään Helsingin Toukolassa yhteistyökumppaninaan Olutravintola Oljenkorsi.

Olutravintola Oljenkorren tunnelmallisella takapihaterassilla esittäytyy CBH:lle tuttuun tapaan valikoitu joukko kotimaisia ja ulkomaisia panimoita. Craft Beer Helsinki at Oljenkorsi Backyard -nimen alla toimivaan oluttapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, mutta rajoitusten takia asiakaspaikkojen määrää on supistettu.

ravintola oljenkorsi
Olutravintola Oljenkorsi

– On hienoa, että saimme tapahtuman järjestettyä kuitenkin, vaikka päätapahtuma jouduttiin perumaan. Voisin kuvitella, että kaiken tämän vallitsevan tilanteen keskellä, festivaali on ilouutinen monelle. Tapahtumia on peruutettu ahkerasti tältä kesältä, mutta emme antaneet sen lannistaa meitä. Samalla on antoisaa, että pääsemme tekemään tapahtumaa perinteikkään olutravintolan kanssa uudenlaisessa ympäristössä. Uskon, että se avaa meille uusia näkökulmia jatkoa ajatellen, kertoo tapahtuman järjestäjätiimiin kuuluva Tero Forsberg.

Tapahtumaan osallistuvat panimot: Humalove Brewing, Lumi Brewing Company, Paloaseman Panimo, Salama Brewing Company, Sori Brewing ja United Gypsies Brewery. Tapahtuman lisäksi Olutravintola Oljenkorsi on avoinna ja tarjoilee laajaa valikoimaa oluita sekä muita juomia ravintolan tiloissa.

Tapahtuman aikataulu:

Perjantaina 10.7. kello 14 – 23
Lauantaina 11.7. kello 14 – 23
Lähde ja kuvat: Craft Beer Helsinki ja Olutravintola Oljenkorsi
https://olutposti.fi/ilmainenolutposti/