Craft Beer Helsinki Rautatientorilla 27.-29.6.2024

Craft Beer Helsinki -oluttapahtuma valtaa Helsingin Rautatientorin 27.-29.6.2024. Mukana on noin 30 panimoa ympäri maailmaa.

Vuodesta 2016 järjestetty Craft Beer Helsinki tarjoaa Helsingin Rautatientorilla laaja kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia oluita sekä pienpanimoilta että kansainvälisesti tunnetuilta olutmerkeiltä.

Ulkomaisista panimoista on edustettuna Anderson Brewery Virosta, Cerviciam Norjasta, Dugges Bryggeri ja Omnipollo Ruotsista, Electric Bear Brewing Englannista, Folkingebrew Hollannista, Juguetes Perdidos Argentiinasta, La Queince Brewery ja Napabier Espanjasta, Pulfer Brewery Kroatiasta ja Sakiškės Brewery Liettuasta.

Suomalaista pienpanimo-osaamista edustavat tapahtumassa CoolHead Brew, Do Good Brew Co., Fat Lizard Brewing Co., Fiskarsin Panimo, Hiisi, Humalove Brewing, Husky Brewing, Iso-Kallan Panimo, Mad Hopper Brewing Co., Masis Brewery, Naïlo Brewing Co.,RPS Brewing, Salama Brewing Co., Takatalo & Tompuri, Tampere Brewing & Distilling Co., Tired Uncle Brweing Co., United Gypsies Brewery ja  Vallilan Panimo. Lambic-oluista kiinnostuneelle löytyy myös oma pisteensä. Olutlistat löytyvät Untappd-sovelluksesta (venue Craft Beer Helsinki 2024) sekä tapahtuman sivuilta.

Oluiden lisäksi tarjontaa on laventamassa hedelmä- ja marjaviineistään tunnettu Ainoa Winery, Viinipostin pitämä siideribaari sekä Diamond Beveragen cocktailbaari. Tapahtumassa on myös erillinen kahvipiste ja alkoholittomien juomien myyntitiski.

Juomien kylkee saa myös erilaista naposteltavaa, kuten sipsejä, kuivalihaa ja jäätelöä. Ruokapuolella tarjolla on mm. japanilaisen keittiön antimia, burgereita sekä monenlaista muuta oluen kylkeen maistuvaa.

Tapahtumaan saa lippuja portilta ja se on K-18. Alle 15-vuotiaat lapset saavat tulla alueelle vanhempiensa kanssa ja olla siellä klo 19 asti.

Craft Beer Helsinki – aukioloajat:

To 27.6.2024 14-24
Pe 28.6.2024 12-01
La 29.6.2024 12-24

 

Lähde ja kuvat: Craft Beer Helsinki

Katso myös:

Aito Siiderifestivaali Mathildedalissa 28.-29.6.