Craft Beer Helsinki -tapahtuma saa pikkusiskon Ullanlinnaan

Rautatientorilla kolmatta kertaa järjestettävä huippusuosittu käsityöläisolutfestivaali Craft Beer Helsinki saa tänä kesänä sisartapahtuman.

Ullanlinnan Meripuistossa 23.-25. elokuuta järjestettävä Craft Beer Helsinki Ullanlinna tarjoaa Rautatientorin tapahtuman tapaan lukuisia kotimaisten ja ulkomaisten käsityöläispanimoiden oluita, pientuottajien siidereitä sekä street food -ruokaa.

– Nimensä mukaisesti meren rannassa sijaitseva Meripuisto on täydellinen paikka olutfestivaalille. Vehreyden ja merimaisemien lisäksi Meripuiston etuna on, että voimme nostaa asiakaspaikkojen määrää verrattuna Rautatientorin tapahtumaan, Craft Beer Helsingin Tero Forsberg sanoo.

– Oluen ystävät ovat löytäneet hienosti Craft Beer Helsinkiin, ja uuden tapahtuman myötä voimme palvella heitä vielä paremmin ja tarjota uuden vuosittaisen olutjuhlan Helsingin kesään, Forsberg jatkaa.

Tapahtumaan osallistuvat panimot, siiderituottajat ja ruokapaikat julkaistaan kesän aikana sosiaalisessa mediassa ja tapahtuman nettisivuilla.

Craft Beer Helsinki Ullanlinna:
Torstai 23.8. klo 14-24
Perjantai 24.8. klo 12-24
Lauantai 25.8. klo 12-24


Kuvat: Craft Beer Helsinki

mainos