Esittelyssä panimoyhtiö Tuju Lappeenrannasta ja panimon tuotteet

Olutposti Zoomaa nyt Lappeenrantaan ja rupattelee itäisen murteen sävyttämänä panimon myynnistä ja markkinoinnista vastaavan Monosen Jukan kanssa. Hyvin etenee tarina yleisellä tasolla kuten sarjan muillakin videoilla, joten mitäpä tässä muuta kun videota katsomaan ja tutustumaan Tujuun.

Ja näistä juomista juteltiin videolla:

 

 

Hoptinen illuusio 4,9 %  session IPA: Kevyesti puraiseva ja hedelmäisesti hellivä helpon juotavuuden India pale ale, joka täräyttää kaniinit hatusta heti kättelyssä! Aiemmin pullossa ollut Tujun kestosuosikki on nyt purkissa ja tämä mahdollistaa vielä muhkeamman humalaprofiilin. Kyseessä on vaihtuvan humaloinnin session IPA, eli runko pysyy ennallaan, mutta kuivahumalointi vaihtelee ja käytetyt humalat ovat listattuna purkin kyljessä.

Lepra 4,9 % Session NEIPA: Meitä on monesti syytelty siitä, ettemme tee maakuntaoluita. Tässä sitä nyt olisi, mutta hieman Tujumpana. Meidän ikäisten ja varmasti nuorempien tuntema kotiseutumme hellittelynimi on nyt päätynyt olueksi. Lepra on kielet irroittavaa sumuolutta, jossa savuavat tehtaanpiiput värjäävät tämän hedelmäisen session NEIPAn kullankeltaiseksi nektariksi. Aromipuolella nousee esiin trooppista hedelmää, sitrusta ja greippisyyttä sekä mäntymäinen jälkiliuku. Humalina Idaho 7 ja Simcoe.


Lycantrophy 6,6% blend #2: Tervetuloa Tujun salaperäisen Wild Barrel Seriesin pariin! Lycantrophy blend #2 on sekoite kahdesta eri golden alesta, joista toinen osa on kypsynyt 12 kk ja toinen 22 kk ranskalaisissa punaviinitynnyreissä erilaisten brettanomyces-villihiivakantojen sekä maitohappoa tuottavien bakteerien kanssa. Pullotuksen jälkeen olutta on varastokypsytetty 9 kk ennen julkaisua. Lopputuloksena on erittäin moniulotteinen, syvän hapan sekä tanniininen wild ale. Huomioithan, että tässä oluessa on kypsyttelypotentiaalia, joten oikein säilytettynä tämä olut säilyy ja kehittyy vielä useamman vuoden ajan.

 

Vääksyn Kanavan Panimo on myös suosittu matkailukohde

Esittelyssä jyväskyläläinen Panimoyhtiö X

Olutposti Zoomaa – Karvilan Panimo

Pienpanimo Takatalo ja Tompuri rakentaa elämyskeskusta panimon yhteyteen

Sympaattinen perheyritys OlutMylly

Panimo Honkavuoren laajentaminen pelialalle huvittaa ravintolayleisöä

Kuopiolainen RPS Brewing teki massiivisen työn uusiessaan juomapakkausten ilmeet

Vaasan Bock’s Corner Brewery menestyy perinteisillä oluttyyleillä