Esittelyssä vuoden ensimmäinen, 4.3. ilmestyvä Olutposti-lehti sekä tilaajalahja

Vuoden ensimmäinen Olutposti-lehti – massiivinen lukupaketti täynnä juomamaailman asiaa. Mukana tilaajille käytännöllinen ja viihteellinen lukijalahja!

Olutpostin vuoden ensimmäisen lehden kyydissä pääset nojatuolimatkalle Puolan olutskeneen, rommin alkulähteille, siiderimaa Ranskaan sekä Suomen Turkuun.

Lehdessä on asiaa oluttrendeistä panimoiden itsensä kertomana ja perheen voimalla pyöritettävän, tänä vuonna 20 vuotta täyttävän Suuret Oluet – Pienet Panimot -oluttapahtuman taustoista ja henkilöistä sen takaa. Selvitämme mitä on cask-olut ja myös kuka on kansainvälisesti tunnettu olutalan toimija Ulrike Genz.

Saat lukea myös olutkuulumisia kaukaa Kanadasta asti ja tutustut legendaariseen saksalaiseen olueen. Kokkailuinspiraatiota lehdessä on luvassa sekä Euroopasta että Aasiasta, ja lisänä hauskat olutdipit, jotka sopivat myös vegaaneille. Uutena Olutpostissa myös oma olutristikko. Mukana myös suositut olutarviot, oluthoroskooppi, klassikkokapakka sekä kotiolutpalstat ja paljon muuta. Eli täyttä asiaa ja viihdettä oluesta, siideristä, tisleistä ja kotioluesta maukkaita ruokavinkkejä unohtamatta!

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR -koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Jos Posti suo niin Olutposti-lehti kolahtaa tilaajien postiluukusta 4.3.2022! Irtonumeron hinta nousee (8,20€) mutta tilaajahinta pysyy samana eli 28€ / vuosi! 

Olutposti lehden kans

Olutposti -lehti no:1 / 2022 sekä lukijalahjana tarrat

 

Olutposti mainos