ETKO Brewing -pienpanimo ja hiljainen suurterassi Vallilan Konepajalle

Helsinkiläinen, vuonna 2017 aloittanut pienpanimo ETKO Brewing laajentaa ja muuttaa toimintansa Herttoniemestä Vallilaan. Historialliseen Vallilan Konepajaan rakennettavan uuden panimokeskuksen myötä ETKO moninkertaistaa tuotantonsa sekä rakentaa uuden panimon yhteyteen taproom-ravintolan ja tapahtumatilat. Museovirasto ja Helsingin kaupunki ovat myöntäneet uudelle panimolle rakennusluvan, rakennustyöt alkavat syksyllä. ETKO Brewing avasi Vallilan Konepajan -alueelle jo suuren, mutta hiljaisen The Trainfactory Terrace by ETKO -aurinkoterassin.

Suomen suurin pienpanimoterassi, 1000 neliömetrin kokoinen The Trainfactory Terrace by ETKO on avautunut Vallilan Konepajanraitille. Uusi ETKO Brewing -panimo, olutmyymälä ja tap room -ravintola rakennetaan Vallilan konepajan vanhaan junamaalaamoon Konepajanpasaasiin. ETKO-panimo ja -terassi kuvassa korostettuina. Kuva: ETKO Brewing

Konepajan suurin ja hiljaisin terassi

Panimon operoima yli 1000 neliömetrin kokoinen The Trainfactory Terrace by ETKO -aurinkoterassi on avautunut Konepajanraitille. Terassi aloittaa 400 asiakaspaikalla ja panimon omien oluthanojen lisäksi tarjolla on myös muita laadukkaita pienpanimo-oluita ja käsityösiidereitä. Terassin ruokapuolesta vastaa alkuun Boneless-ravintola, joka toi terassille ruokarekkansa.

”Terassin oluttarjonta vaihtuu usein, sillä tuomme hanoihin uutuuksia aina kun niitä pannuistamme valmistuu. Tärkeintä terassilla on kuitenkin asiakkaidemme viihtyvyys, naapuruston tunnelma ja korkea laatutaso. Emme tuo terassille kovaäänistä musiikkia, vaan annamme ihmisten keskustella ja nauttia toistensa seurasta hyvän oluen ja ruoan äärellä”, lupaa Jan Grehn.

ETKO Brewingistä tulossa laajempaa juttua mutta ensin mennään tällä uutisella.

Lähde: ETKO Brewing tiedote