Olutposti Flow-festivaaleilla ennen ovien avautumista

Olutposti vieraili Flow -festivaaleilla ennen kuin ovet aukenivat yleisölle. Soundcheckien ja rakennusporukoiden keskelllä juteltiin Hartwallin tapahtumavastaava Juha Korvolan kanssa siitä, mitä on tarjolla tapahtuman juomapuolella. Videolla esitellään myös tapahtumassa lanseerattava uutuustuote!

Lue myös laajempi artikkeli:— Flow-festivaali on musiikin, ruuan ja juoman juhla


Tiedote 10.8.2018

Hartwall Original—® Long Drink on tänä vuonna näyttävämmin mukana Flow Festivalilla kuin koskaan aiemmin: aito lonkero rakentaa festivaalialueelle betonikylän. Kylän läpi kulkee Hollywoodin Walk of Famesta inspiraationsa saanut ”Walk of Grey”, josta voi bongata monien julkisuuden henkilöiden signeeraamia betonilaattoja.

Vuosi 2018 on historiallinen suomalaiselle lonkerolle, ja Hartwall Original Long Drink juhlistaa tänä vuonna lonkeron eri lempinimiä.

”Alkoholilain muutoksen myötä tämä on historiallinen vuosi niin suomalaisille kuin suomalaisten kansallisaarteelle, Original Long Drinkille. Siksi päätimme nostaa kansan suussa syntyneet lonkeron lempinimet esille tekemisissämme. Yksi näistä lempinimistä on betoni tai betonivesi. Tämän innoittamana Original Long Drink pystyttää Flow-festivaalille betonikylän”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Betonikylästä löytyy niin lonkerobrändätty betoniauto, betoninen pingispöytä kuin harmaan ystävien signeeraamia betonilaattojakin. Walk of Grey -polun laatoista voi bongata Flow’n artistien, julkisuuden henkilöiden sekä erityisten betonin ystävien nimiä.

Inspiraatio Hollywoodista, betonitähdet Suomesta

Walk of Greyn tähdin koristellut betonilaatat ovat saaneet inspiraationsa Hollywoodin Walk of Famesta. Toisin kuin Hollywoodissa, Walk of Greylla jokainen on saanut halutessaan itse tehdä ja signeerata oman laattansa.

”Halusimme antaa jokaiselle mukaan kutsutulle vapauden tehdä omasta betonilaatastaan oman näköisensä. Ihmiset innostuivat tästä todella ja laattojen eteen nähtiin paljon vaivaa. Osa oli jopa tuonut omaa rekvisiittaa mukanaan laattoihin kiinnitettäväksi”, Ignatius kiittelee.

Ensimmäinen valmistunut laatta kuului itseoikeutetusti Original Long Drinkin brändilähettiläälle Kimi Räikköselle. Oman laattansa valoivat muun muassa kiekkomiehet Tuukka Rask, Christian Ruuttu, Sean Bergenheim ja Markus Ketterer, kokki Akseli Herlevi, uuden kirjansa syksyllä julkaiseva Max Seeck, ja uudelle Selviytyjät-kaudelle mukaan menevät Vilma Bergenheim ja Kim Herold. Mukana on festivaaleilla esiintyviä artisteja, kuten Alma ja Kynnet-yhtyeen Teemu Tanner, joka on tuttu myös Sohvaperunat-sarjasta. Omat laattansa tekivät myös monet Susijengin jäsenet, kuten Mikko Koivisto, Carl Lindbom, Petteri Koponen, Sean Huff ja Sasu Salin.

Laatat ovat nähtävillä Flow Festivalilla 10.−12.8.2018 Original Long Drinkin betonibaarialueella.

Flow Festival järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa.

Flow Festivalin vuoden 2018 kumppanit ovat pääyhteistyökumppani Lapin Kulta, kumppanit Aalto Yliopisto, Bright Finland, Norwegian Reward, Oatly, OP, Paulig, Plan B, SEAT, Stopteltat ja Sun Effects, mediakumppanit Basso, Clear Channel, Helsingin Sanomat ja Resident Advisor, sekä Sustainable Flow -kumppanit: pääyhteistyökumppani Neste sekä kumppanit HSY ja Mall of Tripla.

 

FLOW FESTIVAALI

Musiikin ja kaupunkikulttuurin ystävät kokoontuvat jälleen Flow Festivalilla, jonne odotetaan viikonlopun aikana noin 84 000 vierasta. Festivaali on lähes loppuunmyyty, mutta joitakin lipputyyppejä on yhä saatavilla. Musiikin ohella festivaalivieraat saavat nauttia huolellisesti kuratoidun ravintolatarjonnan antimista sekä taiteesta ja elokuvaohjelmistosta.

Monipuolisuudestaan tunnettua Flow’n ruokatarjontaa tähdittää tänä vuonna yhteensä 40 ravintolaa. Festivaali esittelee jälleen korkealaatuisen ruokatarjonnan, jonka tärkeitä teemoja ovat kasvisruoka ja ympäristöystävällisyys. Mukana ovat esimerkiksi juuri Michelin-tähden ansainnut, villeihin ja erityisesti pohjoismaisiin raaka-aineisiin ruokafilosofiansa pohjaava Grön. Tutustu Flow’n kulinaariseen tarjontaan: https://www.flowfestival.com/festivaali/food/

Tapahtuma on loppuunmyyty

mainos