Hartwallin syksyn sesonkituotteet.

Tänä syksynä tuttuja, rakastettuja juomia palaa taas Hartwallin valikoimaan. Lahdessa on lisäksi kehitetty jännittäviä uusia makuja ja sokerittomia uutuuksia.

Lahden Erikois Oktoberfest 5,1 % – juhlaolut
oluttölkkiLahden Erikois Oktoberfest on oranssinvivahteisen meripihkan värinen täysmallaspohjahiivaolut. Maltillinen humalointi ja kevyt karamellinen makeus.
”Lahden Erikois Oktoberfest -oluemme on pehmeä, saksalaisia esikuviaan kunnioittava lahtelaisolut. Se on pehmeän maltainen ja tasapainoinen juhlajuoma”, kertoo oluen luonut pääpanimomestari, Hannele Alakarhu Hartwallilta.

Uuden sadon juurekset ja mehevät liharuuat, kuten haudutettu possu ja rapeaksi paistettu kananpoika saavat oluesta mainion kaverin unohtamatta hapankaalia, bratwurstia, erilaisia leikkeleitä ja salaattia.

Lahden Erikois Oktoberfest 5,1 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa sekä 20 litran astiassa rajoitetun ajan.

Lahden Erikois Joulu 4,7 % – joulupöytien  vakiovieras

jouluolut tölkki
Lahden Erikois Joulu 4,7 % on tumma, lähes musta keskitäyteläinen ja samettinen täysmallasolut. Maussa on maltaisuutta, tummaa suklaata ja lempeää paahteisuutta sekä ripaus jälkimakeutta.
”Lahden Erikois Joulu on löytänyt tiensä moneen suomalaiseen joulupöytään, ja se onkin monipuolinen ruokajuoma: joulupöydän perinneherkkujen lisäksi se toimii loistavasti miedon riistan ja pehmeiden juustojen kanssa. Muhevaa olutta kannattaa kokeilla myös tumman suklaan ja suklaisten jälkiruokien seuralaisena”, vinkkaa tuotepäällikkö Ari Nykänen.
Lahden Erikois Joulu 4,7 % on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksessa, 0,33 litran pullossa sekä 20 litran astiassa rajoitetun ajan.

Happy Joe Extra Dry Apple 4,5 % – entistäkin kuivempi omenasiideri
Happy Joe Extra Dry Apple 4,5 % on erittäin kuiva, brittiläistyylinen omenasiideri. Juoma sopii seurustelujuomaksi tai kevyiden ruokien, kuten kalan ja kasvisruokien, kanssa nautittavaksi. “Erittäin kuiva uutuussiideri sopii myös erinomaiseksi ruokajuomaksi satokauden kasvisten ja omenaisten jälkiruokien kanssa”, vinkkaa tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Parhaimmillaan siideri on jääkylmänä ja jäiden kanssa tarjoiltuna. Juomassa on viidennes vähemmän sokeria kuin Happy Joe Dry Apple 4,7 % -siiderissä.

Happy Joe Extra Dry Apple on saatavilla 0,33 l tölkeissä. Juomassa on sokeria 3,5 g / 100 ml.

Guilty Joe Dry Rosé Apple with a hint of Fig 5,4 %

Guilty Joe Dry Rosé Apple with a hint of Fig 5,4 % on kuiva ja vahva roseesiideri, jonka maussa omena yhdistyy vivahteeseen trendikästä viikunan makua. Juoma on kauniin roseeviinimäisen vaaleanpunainen.
”Roseeviinit ja -siiderit ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa roimasti. Happy Joen roseinen uutuus tuo mukaan mehukkaan viikunan makua. Juoma sopii sellaisenaan seurustelujuomaksi ja syntisen herkulliseksi makupariksi juustoille. Mainio ja helppo tarjoiluehdotus syksyyn onkin Guilty Joen viikunalla maustettu siideri ja näyttävä juustotarjotin”, kertoo tuotepäällikkö Antonia Havaste.
Jokaisen Guilty Joe -siiderin korkin alta löytyy aforismi, joka muistuttaa elämän pienistä syntisistä nautinnoista.
Happy Joe -siiderin syntinen serkku tulee myyntiin 0,275 l lasipullossa. Juoman sokeripitoisuus on 4,4 g / 100ml.

Lähde ja kuvat: Hartwall tiedote