Helppoa juotavaa: Juuri nyt: Makujen Tapiola: Pienpanimot Tapiolassa & Katuruokaa

image

Tapiolassa on parhaillaan käynnissä Makujen Tapiola – tapahtuma, jossa on tarjolla katuruokaa ja pienpanimo-oluita. Päätin uhmata kelejä ja käydä pikaisesti tutustumassa tarjontaan. Tapiolan keskuksen ylätasanteella oli hieman katosta ruokailijoille, mutta alhaalla katokset olivat vain olutpuolella (jonne kyllä sai viedä ruokaa mukana). Siellä tunnelma oli kuitenkin kiitettävän tiivis.

image

Otin ruokaa JJ’s BBQ Smokerista, jonka 12 € hintainen brisket burger oli erittäin maistuva ja sen kokoinen, että tunsin saaneeni rahoille vastinetta.

image

Olutpuolen tarjonnasta vastasivat Tanker, Olarin panimo, Espoon oma panimo sekä Fat Lizard. Tai jos tarkkoja ollaan siitä vastasi One Pint Pub, sillä alueelle mentiin OtaOlut-lasin ja reikäkorttien kanssa. 2 dl annoksen hinta oli 4 € OtaOluesta tutun 3 € sijaan, joka tuntui vähän hintavalta, mutta päätin silti ottaa kolme olutta.

image

Alueella olisi ollut tilaa vähän isommallekin väkimäärälle, mutta paikalla olleet mahtuivat hieman vuotaviin telttoihin ihan kelvollisesti. Maistelin Tanker/Hiisi Silly Juicen, Espoon oman panimon Cheers from Keilaniemen sekä Fat Lizardin Rib Ticklerin. Ensimmäinen oli kolmikon paras. Uuden espoolaistulokkaan tuotos taas ilahduttavan puhdas, mutta kaikki APA:lle ominainen hedelmäisyys ja peräkärry loistivat poissaolollaan. Rib Tickler oli mitä lupasi,— â€œrugby lager”.

image

Tapahtuma vaikutti oikein viihtyisältä ja olikin sääli että keli ei tänään suosinut. Väkeä oli silti paikalla sen verran mitä katoksiin vain mahtui. Toivottavasti huomenna saadaan ennusteen mukaisesti paremmat kelit ja lisää väkeä myös Tapiolaan. Vielä ehtii!

mainos