Helppoa juotavaa: Ohranan uutuudet

Ohranassa ei ollut tullut hetkeen käytyä, mutta Hiisin kanssa tehty kollabo-olut kiinnosti jo panovaiheessa kun tankkiin näkyi päätyvän karmea määrä korvapuustia. Tämä olut tuli ilmeisesti ulos jo SOPPissa, mutta nyt huomasin sen päätyneen myös krouvin hanaan.

Ohrana / Hiisi Ny Otti Ohranaleipä— (bun not intended) oli niin mainiosti nimetty, että sitä oli pakko käydä maistamassa. Oikein maukkaan leipäinen ja kermainen IPA siitä oli kuoriutunut. Oliko hieman vaniljaakin seassa? Samalla kertaa tuli maistettua kaikki muutkin maistamatta olleet. Kuvassa ylhäällä vierekkäin yllämainittu ja ennestään tuttu Kölssi. Rivissä ylhäältä alkaen

Ohrana Mustalista,

Ohrana Bärliineri,

Ohrana Red Ale,

Ohrana Golden Ale. Golden ale oli näistä ainoa vähän heikompi, sillä en jotenkin usko että happamuus oli tarkoituksellista. Muut kaikki totutun tasaista ja hyvää Ohrana-laatua. Uudistunut ruokalistakin tuli todettua hyväksi, tosin kuulemma se uudistuu hetken päästä uudestaan. Kaiken kukkuraksi musiikkikin oli loistavaa, kuulemma joku Genesiksen livelätty. Siksi olikin suorastaan rikollista että paikka ammotti tyhjyyttään. Käykää hyvät ihmiset edes joskus Ohranassa!

mainos