Helsinki Pride-viikolle erikoiserä siideriä Happy Joelta

Hartwallin Happy Joe julkaisee rajatun erikoiserän Gay Joe -etiketillä varustettua omenasiideriä.

Hartwallin Happy Joe on julkaissut yhdenvertaisuuden ja Helsinki Pride -tapahtuman kunniaksi rajatun erikoiserän Gay Joe -omenasiideriä. Siideriä on saatavilla 17.6. alkaen muutaman viikon ajan – tai niin kauan kuin tuotetta riittää – valikoiduista ravintoloista ja baareista pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Postitalon K-Supermarketista. Erikoiserä on aikataulutettu yksiin Helsinki Pride -tapahtuman kanssa.

Happy Joe on Helsinki Priden virallinen Support-kumppani ja haluaa Gay Joe -siiderillä näkyvästi juhlistaa— ja tukea yhdenvertaisuutta ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia Suomen suurimman Pride-tapahtuman aikaan.

Gay- ja happy-sanat ovat synonyymejä

Useiden tutkimusten mukaan kuluttajat odottavat yrityksiltä yhä enemmän kannanottoja tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin.—  Markkinointipäällikkö— Eeva Ignatiuksen mukaan Gay Joen -kaltaiset kannanotot sopivat hyvin Happy Joen hyväntuuliseen edelläkävijäbrändiin. Kannanoton lisäksi Gay Joe tarjoaa keksimisen iloa myös sanaleikin myötä.

”Sana— gay— on vanhaa englantia, ja sanat— happy— ja— gay— ovat toistensa synonyymejä. ”Gay means happy, also in the dictionary” onkin Gay Joe -kampanjan avainaforismi”, Happy Joen tuotepäällikkö— Janiina Gustavsson— summaa.

Gay Joe pullon tunnistaa sateenkaarietiketistä, jossa lukee isolla Gay Joe. Pulloista löytyy suosittua Happy Joe Cloudy Apple -siideriä.

Kaikille avoin Helsinki Pride -viikko järjestetään 25.6 – 1.7. ja sen teemana on ääni. Viikon järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry sekä laaja joukko vapaaehtoisia.

mainos