Huurteinen: Ehdota olutta arvioitavaksi

On jäänyt arviopäivät vähiin, sillä vaativa päivätyö (2 yritystä) ja perhe vievät aikaa ja nukkuakin pitäisi ehtiä. Omat kotiolutprojektit edistyvät Double Alen kanssa ja vuoden ensimmäinen panopäiväkin saadaan pian kalenteriin. Explosiven olutarvio-osastoakin herätellään pikkuhiljaa uusin arvioin.

Kysymys ei ole siis siitä, etteikö oluita olisi ehtinyt maistella, vaan energiasta ja ajasta rustailla niistä syvällisemmin nettiin. Untappdin puolella lauseen tai parin mittaisia koosteita näet jatkossakin.

Tuli tässä mieleeni, että olen tekemässä tilausta verkkokauppaan, kun alkaa pikkuhiljaa Jyväskylästä valikoimat loppumaan. Tai ainakin itseäni kiinnostavat. Perheellisenä miehenä herätän paheksuntaa olemalla pubeissa useampana päivänä viikossa ja muutenkin introverttinä tykkään välillä maistella kotonakin. Siispä, ajattelin että olisi hyvä aika pistää pientä kyselyä pystyyn.

Minulle saa toki myös lähettää olutta, jos haluat oman oluesi arvioitavaksi. Arvioin jokaisesta lähetyksestä vähintään yhden oluen, se on varma homma se.

Odotellessa seuraavaa juttua, kannattaa lukea jyväskyläläisen olutbloggarikollegani J-P ”Bier Baron” Jylhän Olutkellari-blogia.

Vinkkiä saa tietysti pistää myös somessa, Twitterin ja Facebookin puolella.

Ehdota olutta

Minkä oluen toivoisit Huurteisen arvostelevan. Ehdota!

  • Saako Jyväskylästä? etkö tiedä? entä netistä? jos teet salapoliisityön puolestani, voin taata että arvioin oluen. Muussa tapauksessa saattaa jäädä jopa arvioimatta. Linkkejäkin saa pistää, jos löytyy netistä. Pakko ei tietenkään ole tätäkään täyttää, nimittäin en ole asettanut kenttää pakolliseksi.
  • Tätäkään ei ole pakko täyttää.
  • …jos siis haluat. :)

This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms.

Kiitos!

Kirjoitus Ehdota olutta arvioitavaksi julkaistiin ensimmäisen kerran blogissa Huurteinen.