Tastingit leviävät nyt myös festareille. Ilosaarirock ensimmäisenä!

Joensuussa heinäkuun 12.-14. pv. järjestettävä Ilosaarirock avaa uusia palveluja rokkikansalle. Kerubi, Olutposti media Oy ja Sinebrychoff järjestävät yhteistyössä Ilosaarirockin olutetkot torstaina 11.7. klo 18. Ilosaarirockin ensimmäisessä Olutetko nimisessä tapahtumassa Brooklyn Breweryn brändilähettiläs Ramses Showlah vetää rennon olut-tastingin, jossa maistellaan viittä erilaista olutta ja puhutaan eri olutlaatujen eroista, tämän hetken craft-olut trendeistä sekä oluen ja ruuan yhdistämisestä. Tulevaisuudessa olut-tastingit leviävät myös laajemman festivaaliyleisön pariin. Tilaisuus sopii hyvin kaikille uusista oluen ystävistä kokeneimpiin harrastajiin.

Olutkulttuurin parissa toimiva Olutposti Media Oy on avannut anniskelutapahtumien lipunmyyntiin keskittyvän Tasting Finland -palvelun (www.tastingfinland.fi), jonka kautta kuluttajat voivat ostaa lippuja mm. eri sisältöisiin tasting-tilaisuuksiin, panimo- ja tislaamokierroksiin sekä olutkouluihin.
Palvelu saatetaan myös musiikki- ja kulttuuritapahtumien pariin ja sen ensimmäisenä kumppanina musiikkifestivaaleista toimivat Joensuun Ilosaarirock ja musiikkiravintola Kerubi.— Olutposti media Oy ja Sinebrychoff järjestävät— yhteistyössä— Ilosaarirockin— ensimmäiset— olutetkot torstaina 11.7. klo 18. Etkoilla Brooklyn Breweryn brändilähettiläs Ramses— Showlah— vetää rennon olut-tastingin, jossa maistellaan viittä— erilaista olutta ja puhutaan eri olutlaatujen eroista, tämän hetken craft-olut trendeistä sekä oluen ja ruuan yhdistämisestä. Tilaisuus sopii hyvin kaikille tuoreista oluen ystävistä kokeneempiin harrastajiin.

”Festivaaliasiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia maistelemaan sekä vertailemaan uusia makuja ja tuotteita. Nykypäivän kuluttaja on myös valmis maksamaan laadukkaasta tarjonnasta. Uskoisin, että erilaiset maistatukset lisääntyvät myös festivaaliympäristöissä”, kertoo Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.
”Ilosaarirock sekä Kerubi ovat tulleet vuosien saatossa itselleni tutuiksi, joten on luonnollista, että aloitamme sieltä. Uskon myös, että vankka kokemuksemme kulttuuritapahtumien tuotannosta antaa meille etulyöntiaseman suunnitellessa tasting-tapahtumia osaksi kulttuuritapahtumia. Tasting-kulttuuri on tulevina vuosina iso ilmiö. Viinit, tisleet, oluet ja ruoka eri muodoissaan, ohjelmallisina elämyksinä vievät ravintola- tai tapahtumakokemukset uudelle tasolle”, toteaa Olutposti Median kustantaja ja Tasting Finland -palvelun perustaja Jari ”cyde” Hyttinen.

TASTING FINLAND
Tasting Finland lipunmyyntijärjestelmän kautta poistuu ”no show” -ilmiö, jossa tastingin varannut asiakas ei saavu paikalle, tämän syödessä tasting tilaisuuksien kannattavuutta. Tasting Finlandin kautta maksuliikenne tapahtuureaaliaikaisesti ja asiakas saa lipun välittömästi sähköpostiinsanormaalin lippukaupan tavoin (vrt. Lippupalvelu, Tiketti…). Tasting Finland on ensimmäinen suomalaisen alkoholilain mukainen järjestelmä, joka on rakennettu alan asiantuntijoiden kanssa.
Tasting Finland on myös mukana tuottamassa aihepiiriin liittyviä tapahtumia, kuten syksyllä Helsingin Teurastamolla järjestettävä Tastetober -tapahtuma. Samoin palvelu saatetaan monikieliseksi, sillä suomalainen juoma- ja juomakulttuuri kiinnostaa myös Suomeen saapuvia ulkomaisia turisteja. Neuvottelut palvelun asteittaisesta laajentamisesta myös Viroon ovat käynnissä.

Ilosaarirockin olutetkot

Joensuu 11.7.2019 klo 18.00, Ravintola Kerubi

Superedulliset liput (12€!!) ovat myynnissä Olutpostin media Oy:n uudessa Tasting Finland palvelussa osoitteessa www.tastingfinland.fi

Tapahtuman Facebook-event löytyy tästä

 

Mikä on Tasting Finland?

Tasting Finland on uusi kotimainen tasting tilaisuuksien reaaliaikainen lipunmyyntipalvelu. Kauttamme löydät yhdestä paikasta tastingtilaisuudet, panimo- ja tislaamokierrokset ja muut ravintoloiden ohjelmalliset ruokiin ja juomiin liittyvät palvelut.

Olutposti haluaa aktiivisesti luoda uutta ja maistuvaa ravintolakulttuuria ja synnyttää ilmiöitä sekä tuottaa kuluttajille luotettavasti iloa, viihdettä ja makuelämyksiä. Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että suomalainen ravintolakulttuuri nostetaan uudelle tasolle maistelupalveluiden suhteen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Tasting Finland maistelukokemukset ovat laadukkaita ja luotettavasti järjestetty.

Palvelu toimii siis kuten kaikki verkossa toimivat lipunmyyntipalvelut. Valitse tuote, maksa se ja saat PDF lipun sähköpostiisi. Ravintolatastingien ja matkailupalveluidemme ikäraja on 18 vuotta. Myyntipaikkojen henkilöstö tarkistaa asiakkaan iän tarvittaessa.

Palvelussa on tällä hetkellä esillä muutama Olutposti median kumppani. Julkaisemme kesän 2019 aikana lukuisia uusia tasting-tapahtumia aina suurista tapahtumista pienempiin.

Ravintolat, panimot ja tapahtumajärjestäjät

Tasting Finland auttaa ravintoloita ja tapahtumajärjestäjiä olut- , viini- ja ruokatastingien ja koulutuksien tuotannoissa. Mukana on tällä hetkellä muutama alan toimija. Kesän mittaan lisäämme uusia ravintoloita, panimoja ja tislaamoja sekä tapahtumia mukaan. Järjestelmä on alkoholilain mukainen.

Jos ravintolasi tai tapahtumasi haluaa mukaan tai asia kiinnostaa, ota yhteyttä tasting@tastingfinland.fi tai soita 0509100655.