Jalkapalloa ja pubikulttuuria Bruuverissa

Maku Brewing järjestää panimoravintola Bruuverin ja Cave Entertainmentin kanssa kesän mittaisen jalkapalloturnauksen jalkapallon EM-kisojen aikana. Kentän sijaan pelipaikkana toimii panimoravintolan tummaksi paneloitu sali, ja tekonurmisen pelialustan on korvannut Playstation-pelikonsoli.

Maku Brewing, panimoravintola Bruuveri ja Cave Entertainment tuovat jalkapallon EM-kisojen ajaksi panimoravintola Bruuveriin Baarififa-turnauksen, jossa ihmiset pääsevät nauttimaan jalkapallosta ravintolaympäristössä täysin uudella tavalla.

– Me olemme vuosikausia nähneet ravintoloissa erilaisia pubivisoja ja muita aktiviteetteja, jotka tuovat ihmisiä yhteen viikosta toiseen. Jäimme pohtimaan, miten voisimme tehdä saman, mutta jotenkin täysin uudella tavalla, kertoo Maku Brewingin yhteisömanageri Juho Virtanen ja jatkaa: – Cave Entertainmentin Eetu Mäenpää ja Rami Oikarinen tarjosivat aivan loistavaa konseptia, joka on itselleni ainakin tuttu omasta arjestani. Kavereita, videopelejä ja hyvää olutta. Tällä kertaa kellarin tai hiostavan olohuoneen sijaan panimoravintolassa toteutettuna.

Tapahtumapaikka oli helppo valita, sillä Maku Brewing on jo vuosia tehnyt tiivistä yhteistyötä Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevan Panimoravintola Bruuverin kanssa. Ravintolassa sijaitseva pienpanimo on Maku Brewingin operoima, ja kokeellisia kertauutuuksia sieltä tuotetaan Bruuverin tiskille myyntiin keskimäärin kerran viikossa.

Baarififa-turnauksen kanssa samaan aikaan pelataan hieman suurempi turnaus, johon tavallisella asiakkaalla ei ole mahdollisuutta osallistua. Jalkapallon EM-kisat pelataan Saksassa 14.6-14.7, ja Panimoravintola Bruuveri näyttää pelejä ravintolassaan suorana.

– Lähdimme tarjoamaan tilojamme Baarififa-turnaukseen hyvillä mielin, sillä olemme jo vuosia profiloituneet jalkapallokansan ravintolaksi. Uskomme, että tämän kaltainen osallistava turnaus palvelee myös niitä asiakkaitamme, jotka saapuvat paikalle katsomaan pelejä ystäviensä kanssa, kertoo Panimoravintola Bruuverin ravintolapäällikkö Mikko Rautio.

Myös Cave Entertainmentin Eetu Mäenpää on samoilla linjoilla: – Jalkapallon pelaaminen verkon välityksellä ystävien kesken on monelle meistä tärkeä osa jalkapallosta nauttimista. Nyt tahdomme tuoda nuo ihmiset yhteen muutaman tuopillisen äärelle, haastamaan toisiaan kasvotusten ja hiukan rikkomaan tuota arkista rituaalia, joka tapahtuu yleensä kotisohvan äärellä. Viemme videopelaamista siis entistä sosiaalisempaan suuntaan toteuttamalla sitä ravintolaympäristössä.

Makun ja Bruuverin Baarififa-turnausta pelataan joka viikko alkaen torstaina 13.6. Peli-illan kolme parasta palkitaan, ja turnauksen eniten voittoja saavuttanut palkitaan turnauksen voittajana heinäkuun lopussa. Turnaukseen osallistuminen vaatii täysi-ikäisyyttä. Turnauksen pelien ajan kaikki Makun juomat ovat alennettuun hintaan.

Baarififa-turnauksen peli-illat:

To 13.6, 18-21
Ke 19.6, 18-21
Ke 26.6, 18-21
Ke 3.7, 18-21
Ke 10.7, 18-21
Ke 17.7, 18-21
Ke 24.7, 18-21

Katso lisää:

Tee kotona helles-olutta Maku Brewingin reseptillä