Kovan luokan ammattilainen Janne Mikkola Tornion Panimon myyntitiimiin

Vakka-Suomen Panimon myyntipäällikkönä toiminut Mikkola aloittaa uuden toimensa elokuun aikana.

Janne Mikkolalla on vuosien kokemus panimojuomien myynnistä niin HoReCa- kuin päivittäistavarapuoleltakin. Ennen Tornion Panimolle siirtymistä Mikkola toimi viisi vuotta Vakka-Suomen Panimo Oy:n myyntipäällikkönä, missä hän vastasi kotimaan myynnin lisäksi viennistä ja maahantuonnista. Taustallaan Mikkolalla on kuudentoista vuoden kokemus monipuolisista esimiestehtävistä ravintola-alalla.

Janne Mikkola
Janne Mikkola

– Mahtavaa, että saimme Jannen kaltaisen huipputekijän heimoomme, Tornion Panimon toimitusjohtaja Kaj Kostiander iloitsee. Janne tuo myyntivoiman lisäksi osaamisensa myös markkinointimme ja tuotekehityksemme tueksi ja odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan.

Mikkola operoi Helsingistä käsin, mikä tuo Lapissa sijaitsevan, raikkailla ja helposti lähestyttävillä juomillaan suosituksi tulleen Tornion Panimon lähemmäksi maamme kasvukeskuksia.

– Olen seurannut Tornion Panimon toimintaa sen perustamisesta lähtien. Tuotteiden laatu ja mahtava tarina vetosivat minuun heti. Minulle on aina ollut tärkeää, että voin seistä selkä suorana tuotteiden takana, joita myyn. On hienoa päästä osaksi Tornion Panimon mahtavaa tiimiä, joka tekee työtä suurella sydämellä, hyvällä fiiliksellä ja intohimolla laadukkaisiin juomiin, Mikkola kertoo.

Lähde ja kuva: Tornion Panimon tiedote

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!