Janosta tekoihin – podcast: vieraana RPS Brewingin Aki Railanmaa

Janosta tekoihin -podcastissa Tornion panimon panimomestari Kaj Kostiander keskustelee oluenvalmistuksen ammattilaisten kanssa oluenteosta, alaan liittyvistä ilmiöistä ja tietysti oluentekijöiden urasta. Tällä kertaa vieraana on RPS Brewingin Aki Railanmaa.

Janosta tekoihin -podcast syntyi Kostianderin mukaan alusta tuoda esille ihmiset oluiden takaa, samalla kertoen mitä kaikkea vaaditaan, jotta olut löytää tiensä oluenystävien lasiin. – Halusin tuoda esiin oluentekijät, heidän osaamisensa ja ennen kaikkea sen kovan vaatimustason, mitä laadukkaan oluen tekeminen edellyttää.

Jokaisessa jaksossa esitellään yksi panimoalan ammattilainen ja hänen tarinansa – kuka hän on, miten hän päätyi alalle, mikä on hänen osaamisensa ja intohimonsa. Samalla syvennytään yhdessä johonkin oluenpanon ilmiöön, ongelmaan tai aihealueeseen, joka on vierasta lähellä. Tähän mennessä haastateltuja ovat olleet Mikko Salmi (Teerenpeli), Timo Kanniainen (Sonnisaari), Maku Brewingin Jani Suomalainen, Riitta Sulkama (Nokian Panimo) ja Aki Railanmaa (RPS Brewing).

Kuuntele podcastia tästä!

Kuva: Tornion Panimo

Kuuntele lisää:

Janosta tekoihin – podcast: vieraana Nokian Panimon Riitta Sulkama