Jaskan Kaljat: Savo-Karjalan Pienpanimokierros Jaskan kanssa 19.5.2018 – Tule mukaan!

Klikkaamalla kuva suuremmaksi

JaskanKaljat -olutblogi järjestää Savo-Karjalan pienpanimokierroksen 19.5.2018, joten lähdehän sinäkin mukaan reissuun. Reissu starttaa Joensuusta ja palaamme illalla myös takaisin Joensuuhun. Tulemme kiertämään yhden päivän aikana neljä suomalaista pienpanimoa. Kierrettävät panimot ovat:

  • Waahto Brewery (Savonlinna)
  • Mustan Virran Panimo (Savonlinna)
  • RPS Brewing (Kuopio)
  • Iso-Kallan Panimo (Kuopio)

Reissun aikana pääsette tutustumaan näihin neljään pienpanimoon. Pääsette kuulemaan heidän tarinansa & uusimmat juorut ja ostoksille panimoiden olutpuoteihin. Tulemme myös Kuopiossa käymään syömässä, joten siihenkin kannattaa varautua. Tästä ruokapaikasta tulossa lisätietoja lähiaikoina.

Mitäs tämä maksaa?
Ensimmäisenä monia varmasti kiinnostaa, että minkä verran reissu kustantaa? Savo-Karjalan Linja Oy osallistuu matkan järjestämiseen tarjoamalla kuljetuksen varsin kohtuulliseen hintaan. Siksi hinta riippuukin osallistujamäärästä ja tulee olemaan 20-45 €/hlö, mitä enemmän osallistujia, sitä edukkaammin matkaan päästään. Lopullinen hinta ilmoitetaan, kun osallistujamäärä alkaa olla selvillä.

Kyseessä ei ole itselleni mikään business, vaan ainoastaan pienpanimokulttuurin tuominen kaikkien halukkaiden lähettyville. Yleensä panimoilla on panimovierailuissa tietty hinta, mutta tällä reissulla panimovierailuista ei tule ylimääräisiä kuluja. Muita kuluja voivat olla, jos haluaa shoppailla olutpuodeissa ja sitten Kuopiossa syödä.

Aikataulu:
Lähtö 19.5.2018 klo 8.15 Joensuusta ja paluu samana päivänä klo 21.00 Joensuuhun. Tarkempi aikataulu ja tarkka lähtöpäivä ilmoitetaan lähiaikoina.

Kuinka pääsee mukaan?
Sitoutuvat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen jaska@jaskankaljat.fi
Sähköpostissa kertokaa nimenne ja puhelinnumero.

Lisätietoja tulen päivittämään tähän juttuun ja tulen myös tietyin aikavälein laittamaan sähköpostia kaikille ilmoittautuneille.

Facebookin puolella on tästä tapahtuma, jossa kaikkein nopeiten tulee päivityksiä reissun kulkuun!
Linkki tapahtumaan

Tulkaa kaikki mukaan tutustumaan pienpanimoiden hienoon maailmaan!