Kaljakori: Takaisin Tallinnaan

Takaisin Tallinnaan

Joko voi olla innoissaan ensi keväästä? Tässähän alkaa pimein vuodenaika kohta taittua!? Rehut muuttuvat kukkasiksi ja hirvakset saavat sarviinsa tuoreen höyhenpeitteen. No on tässä toki OlutExpo parin viikon päästä ja jouluna voi ottaa muutaman desin mausteolutta. Muuten ainoa syy elää on Tallinn Craft Beer Weekend.

Viime toukokuussa olin siellä toista kertaa. Ensimmäinen reissu oli itselleni mm. haastava. Poskiontelo- sekä korvatulehdus veivät makuaistin mukanaan, ja festarihalli oli muistaakseni puoliksi raunioitunut ydinpommitehdas jossa kummitteli aivan kauheasti. Tänä vuonna oltiinkin sitten aivan eri fiiliksissä. Olin terve. Ja käytössä oli uunituore kulttuurikeskus terminaalien läheisyydessä.

Takaisin Tallinnaan

Takaisin Tallinnaan

Festareiden konsepti on nerokkaasti all-in, eli lipun hinnalla saa maistella oluita mielin määrin. Ruokakojuja oli tänä vuonna monipuolisesti ja tapahtuman siirryttyä pidemmälle kevääseen, laittoi vallitseva sää olutpyllyn tanssahtelemaan onnen twerkkejä.

Stillwater Artisanal, Brewski, Brew By Numbers, Coppertail, Boneyard ja The Wild Beer Co. Siinäpä muistoja joihin upottautua elämänilon huuhtoutuessa lokakuun sateeseen.

Takaisin Tallinnaan
Takaisin Tallinnaan

Niin että joko saa innostua häh?

mainos