Karhu-olut ja Sauna from Finland -verkosto yhteistyössä

Suomen suosituin saunaolut Karhu solmi kolmivuotisen strategisen kumppanuussopimuksen Sauna from Finland -yritysverkoston kanssa.

Sauna from Finland -verkostoon kuuluu sauna-alan rakentajia, tuotevalmistajia, saunapalveluiden tarjoajia ja muita saunaan sidoksissa olevia tahoja. Verkostossa on mukana lähes 200 yritystä ja yhteisöä. Se järjestää sauna-aiheisia tilaisuuksia pienimuotoisista saunailloista World Sauna Forumin kaltaisiin kansainvälisiin tapahtumiin.

”Päätös yhteistyöstä Sauna from Finlandin kanssa oli meille erittäin helppo. Jaamme samat ajatukset saunomisesta osana suomalaista kulttuuria, jota myös Karhu edustaa. Lisäksi olut on merkittävä osa saunomista ja saunomiseen liittyviä rituaaleja. Kuluttajien mielestä Karhu on paras saunaolut, joten yhteys saunomiseen on Karhulle luonnollinen”, kertoo Sinebrychoffin Karhu-oluen tuotepäällikkö Nella Lämsä.

Saunominen on suomalainen elävä kulttuuriperinne, jota halutaan vaalia. Opetus- ja kulttuuriministeriö nosti saunomisen Suomen ensimmäiseksi ehdokkaaksi Unescon kansainväliseen aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon. Suomalainen olutkulttuuri pääsi luetteloon 2017.

Lähde ja kuva: Karhun tiedote

mainos