Karhun Tuska-hääpari on valittu!

Karhun tämän kesän Tuskassa järjestämien häiden vihkipariksi haki lähes kolmekymmentä pariskuntaa. Hääpariksi valittiin Minna Lohikoski ja Lasse Kosonen, jotka vihitään festivaalialueen Karhu Kappelissa Tuskan avauspäivänä kesäkuussa.

Karhu etsi tänä keväänä heittäytymiskykyistä pariskuntaa, joka on valmis astelemaan avioon kesän Tuska-festivaalilla raskaan musiikin siivittämänä. Häät järjestetään festivaalin avauspäivänä perjantaina 28.6. Karhu Kotakylä -alueella Karhu Kappelissa. Mukaan haki yhteensä 28 paria, jotka kaikki tekivät valitsijaraatiin vaikutuksen rakkaustarinoillaan ja elämänasenteellaan.

Vihkipariksi valittiin 39-vuotias Minna Lohikoski ja 41-vuotias Lasse Kosonen Hämeenkyröstä, jotka ovat pitäneet yhtä reilut kolme vuotta. Metallimusiikkia rakastava, puoli vuotta sitten kihlautunut pariskunta oli haaveillut järjestävänsä näköisensä häät ja Tuskassa tapahtuva vihkiseremonia kuulostikin nappivalinnalta.

-Tässä yhdistyy kaikki mitä me meidän häiltä halutaan. Erilaista, ikimuistoista, ystävien kanssa yhdessä, musiikkia ja railakasta menoa! Olemme niin onnellisia, että meidät valittiin. Minna on mun elämäni rakkaus, iloitsee sulhanen Lasse Kosonen.

Morsian Minna Lohikoski komppaa: – Tuska-häät on niin meidän näköinen juttu, päästään rikkomaan perinteitä hyvällä tavalla. Tässähän on tosin sekin, ettei kumpikaan olla koskaan aiemmin päästy Tuskaan, mutta nyt me mennään siellä naimisiin! Musiikki, keikat ja festarit on kuitenkin molemmille tärkeitä ja meitä yhdistäviä tekijöitä – tälle kesälle meillä olikin jo Tuska-liput ostoslistalla. Rakastan Lassessa sitä, että hän osaa tarttua hetkeen ja heittäytyä mukaan meidän visioihin ja projekteihin.

Karhu tarjoaa hääparille muun muassa kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, Karhu Kappeli -miljöössä tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille.

-Tuska-yleisö on tummanpuhuvan ulkokuorensa alla sydämellistä väkeä, joten en oikeastaan ihmettele, että niin moni häistä haaveileva pari pisti hakemuksen. Mahtavaa päästä juhlistamaan Minnan ja Lassen rakkautta kesän festareilla yhdessä Karhun kanssa – lämpimästi tervetuloa Tuskaan, kommentoi Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

Tuska 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 28.–30.6. Karhu on Tuska 2024 pääyhteistyökumppani.

Lähde ja kuvat: Sinebrychoff

Katso myös:

Karhu järjestää häät Tuskassa – nyt etsitään vihkiparia