Katso kesän oluthoroskooppisi!

Madam Foam Fortune on ennustaja, joka laati olutvaahdon alapuolelle nousevista kuplista Olutpostille kesän oluthoroskoopin. Katso omasi!

Kauris 22.12.–19.1.

Nyt ei kannata ostaa mitään, mitä sinulle tullaan kaupittelemaan. Paitsi jos se on pölynimuri, koska aamuauringossa näkyy ihan kaikki. Miten sinulla ei muka ole pölynimuria ennestään? Aikuinen ihminen! Ja oluttahrojakin pitkin seiniä! Kannattaa jutella Härälle, sillä hänellä on liikeidea, joka saattaa olla toinen ostamisen arvoinen juttu tälle kaudelle.

Kuukauden olut: Toast skagenilla maustettu ruotsalainen lager.

Vesimies 20.1.–19.2.

Älä klikkaa sitä linkkiä. Se on virus. Muutenkin kannattaisi vaihtaa salasanoja, jotta sinulla olisi eri salasanat edes sillä tosi epäilyttävällä aikuisten sivustolla ja verkkopankissasi.

Kuukauden olut: Patongilla maustettu ranskalainen bière de garde.

Kalat 20.2.–20.3.

Olet hoitanut raha-asioitasi vähän miten sattuu, eikä massatuotettujen lagerien vuosikerrat 80-luvulta ollutkaan sellainen sijoitustilaisuus, jollaisena se sinulle myytiin, joten tämän viikon pitäisi tulla aikamoisena yllätyksenä.

Kuukauden olut: Haggiksella maustettu skottilainen IPA.

Oinas 21.3.–19.4.

Se jokunen kuukausi sitten ostamasi papukaija oppi puhumaan, joo, mutta se lähinnä kertoo erittäin sopimattomia vitsejä ja yllyttää ihmisiä paheelliseen elämään ja juopotteluun, varsinkin lasten ollessa kuuloetäisyydellä. Mistä se on oppinut näitä? Keksiikö se ne itse??
Kuukauden olut: Tsatsikilla maustettu kreikkalainen spelttiolut.

Härkä 20.4.–20.5.

Ihmiset eivät oikein innostu uudesta liikeideastasi myydä laminoituja tapetteja, vaikka ne olisi tosi helppo pitää puhtaana esimerkiksi oluttahroista. Voisiko olla, että kaikki eivät läikytä olutta pitkin seiniä yhtä paljon kuin sinä?

Kuukauden olut: Perunalla maustettu irlantilainen stout.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kuulet olutravintolassa viereisestä pöydästä keskustelun, joka muuttaa elämäsi suunnan. Valitettavasti ennen kuin kuulet tämän keskustelun, on mahdotonta ennustaa, mihin suuntaan päädyt menemään. Ennakkoluulosi saattavat johtaa sinut harhaan tällä kaudella, mutta siitä selvittäneen pitkällä jonotuksella yöpäivystyksessä ja neljällä-viidellä tikillä.

Kuukauden olut: Spotted dickillä maustettu brittibitter.

Rapu 21.6.–22.7.

Mitä nopeammin toimit, sitä todennäköisemmin saat ylinopeussakot. Sarkastiseen sävyyn lausuttu “jukupätkä” aina kun esimiehesi pyytää jotain, toimii paremmin, jos et sanokaan sitä ääneen. Vaahtokarkit ovat aivan aliarvostettu pairing oluelle kuin oluelle.

Kuukauden olut: Vaahtokarkeilla maustettu amerikkalainen light-olut.

Leijona 23.7.–22.8.

On korkea aika opetella uudestaan tekemään kärrynpyöriä. Miksi oikeastaan edes lopetit? Vain siksi, että luokkakaverisi yläasteella vähän naureskelivat. Älä anna teini-ikäisten ivan pitää sinua erossa siitä, mitä rakastat! Mutta älä kuitenkaan yhdistä olutta ja kärrynpyöriä, se ei ole koskaan hyvä idea.

Kuukauden olut: Vahalla maustettu brasilialainen sour.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet aina ollut oman elämäsi herra ja tehnyt asiat omalla tavallasi, joten tulossa oleva hovioikeuden tuomio saattaa vaikuttaa elämääsi tavoilla, joita et ollut harkinnut. Kun elämä koettelee, kannattaa ottaa hyvä olut kouraan, istua toimistotuolille ja pyöriä kunnes tajuat, että olutta on nyt lentänyt joka paikkaan, etkä saanut yhtään juotua. Soittelepas muuten sinäkin Härälle.

Kuukauden olut: Öljyrahalla maustettu norjalainen ale.

Vaaka 23.9.–23.10.

Kesäinen telttailu on mukavampaa, kun sen voi tehdä neljän seinän sisällä ja ilman turhaa telttaa. Unohda paleleminen, hyttyset, nuotiolla poltetut makkarat ja lämmin kalja, ja nauti sen sijaan sohvasta, induktioliedellä paistetuista strutsin tournedoseista ja jääkaapillisesta kylmää olutta!

Kuukauden olut: Jääkaapillinen kylmää kardemummalla maustettua guatemalalaista pilsiä.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Venus, rakkauden planeetta on matkalla luoksesi tällä kaudella. Keskity siis rakkauselämääsi, äläkä murehdi siitä, millaista tuhoa 0,815 kertaa maapallon kokoisen Venuksen painovoima aiheuttaa planeetallemme ja ihmiskunnalle lähietäisyydellä.

Kuukauden olut: Sushilla ja pitkillä työpäivillä maustettu japanilainen alt bier.

Jousimies 23.11.–21.12.

Hei, Vesimies! Lakkaa lukemasta muiden horoskooppeja ja mene vaihtamaan ne salasanat. Nyt! Jousimies, sinulla menee ihan ok. Ota olut. Itse asiassa nyt kesäkuussa voisi olla viimeinkin aika hoitaa se kevätsiivous pois alta. Ja mikä olisikaan parempi paikka aloittaa siivoaminen kuin olutkaappisi takarivin kertakaikkiaan pölyyntyneet vuosikertaharvinaisuudet!

Kuukauden olut: Alkoholilla maustettu suomalainen 1994-vuoden vintage ale.

Ilmestynyt 2/24 Olutposti-lehdessä.

Katso myös:

Kurkista kesäkuun alussa ilmestyvään Olutposti-lehteen!