Katso uuden Olutposti lehden videoesittely!

Olutpostin kesäinen 2/23-numero on ulkona ja tekijätiimi on jälleen kerran  onnellinen!

Kuulemamme mukaan ensimmäiset upouudet Olutpostit ovat saavuttaneet ensimmäiset tilaajat ja jos vain suinkin Posti suo, loppujenkin tilaajien pitäisi saada ne käsiinsä pian. Katso alta uuden lehden esittely, ja pistä tilausta tulemaan, jos et ole sitä vielä tehnyt! Mutta nyt klikkaa itsesi sisään perinteiseen lehden videoesittelyyn jossa pientä sekoilua lopussa mutta asiat tulevat kyllä selville:D

Vuoden toinen Olutposti on täynnä kesäistä lukemista, josta voit nauttia niin kotona,matkalla kuin mökilläkin.
Olutpostin kesänumerosta voit lukea, miten kotiolutta tehdään venyttäen penniä. Saat myös olutnomadien parhaat matkavinkit Euroopasta, Latvian piilotetut oluthelmet ja toimittaja / muusikko Juhani Kankaan maailman musiikkistaroille tekemät drinkit. Ruokaa rakastavalle mukana parhaat grillireseptit -osio, oluella höystettynä tietysti! Lisäksi lehdestä löytyy siiderikakkua, överiolutdrinkkejä, vastuullisia tisletrendejä ja panimomatka Ruotsiin sekä juomanähtävyydet Dublinissa.

Lehdestä voi lukea, miten trendikäs pyöräily yhdistetään vastuullisesti olueen. Kesään sopii raikas helles-olut ja selvitämmekin tämän oluttyylin salat reseptin kera. Valotamme myös vinyylilevyjen ja oluen välistä suhdetta sekä sitä, miten pommelier ja siideri liittyvät yhteen. Kerromme myös, millainen bisnes on oluen maahantuonti ja mitä kaikkea on viimeisen viiden vuoden aikana Olutpostissa tapahtunut.

Mukana myös Arden ja Hannun olutarviot, Maltainen-Mikan ja Humaloidut-Sampon kolumnit, ristikko sekä olutslämäri. Panimo-, Pienpanimo- ja Olutliitto sanovat painavat sanansa omilla palstoillaan ja kesälukemisena mukana luotettava horoskooppi ja sanaristikko, joten taas kerran asia ja viihde kohtaavat.  Tilaajalahjana mukana seuraa grilliliite.

Uusin numero 1/2023 jälkitoimitetaan uusille tilaajille aina seuraavan numeron ilmestymiseen saakka. Sen jälkeiset tilaukset alkavat seuraavasta numerosta. Olutposti-lehti ilmestyy vuonna 2023 seuraavasti:  24.2/4.6/8.9/24.11.

https://olutposti.fi/tilaa-olutposti/