Koskettava tarina olutaatelisen arvon saavuttaneesta Seposta

(Mainos)

”Ennen mun elämä tuntui merkityksettömältä. Paikallisessa baarissa ainoastaan Pirjo moikkasi minua, hänkin lähinnä sen takia, että on vaimoni. Sitten kaikki muuttui.”

”Yhtenä päivänä ymmärsin, että vaikka mä rakastan oluen juomista, niin mulla ei ole ikinä ollut omaa arvonimeä ja tätä kautta myöskään arvomaailmaa tai merkityksellisyyden tuntua elämässä.

Nyt kun olen lyönyt itseni olut-aateliseksi ja saavuttanut Mallas-Maisterin arvonimen – elämäni on muuttunut täysin. On huikea fiilis, kun tuntemattomat ihmiset tulevat luokseni juttelemaan ja tekemään tuttavuutta. Yleensä he kysyvät mielipidettäni oluista, mutta toisinaan saan antaa neuvoja myös henkiseen hyvinvointiin, metafysiikan kysymyksiin sekä vinkkejä bioteknologian globaaleihin rahastoihin sijoittamisesta.

Kerran jopa paikallisbaarin omistaja, joka normaalisti vain heiluttaa keskisormea hyvästiksi, tarjosi mulle oluen. Okei, se oli ehkä puoliksi juotu, mutta kuitenkin täysin ilmainen. Kyllä oli hieno fiilis päästä vihdoin olutmaailman sisäpiireihin…”

mies ja peitetyt silmät

”Arvonimen myötä myös penkkipunnerrusennätykseni parani 7,5:llä ja kyykky 12,5:llä kilolla. Se on hiton hieno fiilis, kun salilla porukka kuiskii että ”toi on se olutmaisteri, joka rikkoo saliennätyksiä jo lämmitellessään”.

Olut-aatelisnimen ansaitseminen ja polku nykyiseen menestykseen on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Prosessi vaati paljon sisua, kännykän ja internetyhteyden, jolla kirjauduin osoitteeseen www.olutdiplomi.campaign.upgrd.io. Koko hommaan meni 30 sekuntia aikaa, mutta näin jälkikäteen ajateltuna en kadu hetkeäkään!

Joku Sokrates tai muu julkkis sanoi aikoinaan, että elämä on elämistä varten ja unelmat tehty toteutettaviksi. Jos multa kysytään, niin se on just niin!”

Seppo, 38 v

Ent. nobody, nyk. Olutmaisteri

mainos

Olutpostin mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.