Kotkan Höyrypanimolla vietetään kesän avajaisia lauantaina 6.6.

Kotkan Höyrypanimon kesän avajaisia vietetään panimorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sekä Kotkan kauneimmalla terassilla.

Terassi pystytetään pop-up tyyliin panimon pohjoispäätyyn. Tarjolla on panimon omien tuotteiden lisäksi myös siideriä, lonkeroa, alkoholittomia juomia ja grillimakkaraa.

Kesän avajaisissa voi myös huutaa tauluja

Kesän avajaisissa kokeillaan myös taidehuutokauppaa klo 17. Huudettavana on mm. öljymaalauksia, grafiikkaa ja batiikkia. Myyntituloista lahjoitetaan lyhentämättömänä 20% Kotkan Pelastakaa Lapset rylle. Huutokauppa toteutetaan yhteistyössä Elvis Finland Kean kanssa.

Kesäillan musiikillisesta annista huolehtii Dust Road Duo. Kotka Steam Breweryn panimomyymälä on avoinna klo 16-21. Panimomyymälässä on myynnissä olutta, siideriä, craft kasvomaskeja ja muita oheistuotteita. Panimomyymälään käy kortti ja käteinen.

Kuvassa suuri punatiilinen rakennus

Kotkan höyrypanimon kesän avajaisten pop-up terassi rakentuu näihin maisemiin.

Turvallisuuteen kiinnitetään huomiota

Tapahtumassa noudatetaan valtioneuvoston toimintaohjeita ja ravintola suljetaan kello 23, valomerkki annetaan klo 22. Asiakkaita otetaan sisätiloihin vain puolet asiakaspaikkojen määrästä, eli 100 henkeä. Terasseja asiakasmäärän puolittaminen ei koske, merenrannalle järjestetään 200 asiakaspaikkaa.

Järjestäjä laatii suunnitelman, josta ilmenevät mm. asiakasmäärät ja kuvaukset tartuntatauteja ehkäisevistä toiminnoista. Tapahtumassa on mm. mahdollisuus käsien pesuun ja kaikissa sisääntuloissa on riittävästi käsidesiä. Juomia voi hakea tiskiltä riittävät turvavälit muistaen, tiskille ei kuitenkaan saa jäädä nojailemaan. Suunnitelma on kaikkien nähtävillä ja siihen onkin hyvä tutustua.

Kotka Steam Brewery järjestää kesän avajaiset Kotkan Höyrypanimolla 6. kesäkuuta  alkaen klo 16.  klo 16-23 Metsontie 41 Kotka

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/591509818125651/

 

Lähde: Kotka Steam Brewery tiedote

Kuva: Linda Varoma