Kotkan Höyrypanimon joulumarkkinat järjestetään taas tulevana viikonloppuna

Höyrypanimon joulumarkkinoille on tänä vuonna ilmoittautunut yli 50 myyjää.

Joulumarkkinoilla on myynnissä mm. vaatteita, asusteita, havukransseja, hunajaa, leivonnaisia, joululaatikoita, keramiikkaa ja kosmetiikkaa. Tarjolla on myös glögiä, kahvia, paikallisten yrittäjien kehittelemää Steam Dog -hodaria, Leistin leipomon valmistamaa mallasbriossia sekä Kotkan Lihamestareiden makkaraa, johon tuo makua Kotka Stem Breweryn Bird Poter -olut.

Kotka Steam Breweryn oluita on tarjolla koko tapahtuman ajan sekä panimon myymälässä että Steam Breweryn baarissa. Siideritarjonnasta vastaa kustavilainen Saaristo Siideri.

”Viime vuonna tapahtuma ylitti kaikki odotukset ja väkeä riitti ruuhkaksi asti koko viikonlopun. Tänä vuonna myös Holviston joulu Haminassa sekä Malmgårdin joulumarkkinat Loviisassa sattuvat samalle viikonlopulle, mutta uskomme silti, että kävijöitä riittää kaikkiin tapahtumiin”, toteaa Kotka Steam Breweryn toimitusjohtaja Kari-Jukka Koivistoinen.

Myyntipaikat sijaitsevat höyrypanimon ala-aulassa, yläkerran juhlasalissa ja yläaulassa. Somistuksista vastaa nuorten työpajatoimintaa järjestävä Kotkan Rannikkopajat.

Lähde ja kuva: Kotka Steam Brewery

mainos