Olutpostin kumppanit 2020

Olutpostin kumppanit mahdollistavat Olutpostin toiminnan sekä muodostavat yhteisen rintaman olut- ja juomakulttuurin edistämisessä. Olutposti suosittelee lukijoitaan sekä ystäviään huomioimaan kumppaneidensa panostuksen yhteisen asian puolesta!

Olutpostin vastikkeellinen kumppanuusohjelma kestää aina vuoden tammikuun lopusta seuraavan vuoden tammikuun loppuun ja tarjoaa etuja kaikille siihen osallistuville!
Mukaan pääsee laittamalla viestiä olutposti@olutposti.fi tai soittamalla 0500 577089. Mukaan on mahdollista päästä  myös kesken vuotta.

Pääkumppanit:

Olvi

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo yli 140 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.

Hartwall

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Vankka ammattitaitomme takaa, että jokainen avattu korkki tuottaa iloa.

 

Sinebrychoff

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.

www.sinebrychoff.fi — facebook.com/Sinebrychoff1819  Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi

_________________________

 

Yhteistyökumppanit:


 

 

Kumppanit:

____________________________________________________

Kaverit:

_____________________________________________

Tukijat:

Plevna

Kumppanuusravintolat ja panimot

OlutMylly Forssa

tilaa olutposti mainos