Kumppanit

Tässä vuoden 2018 kumppanit jotka ovat mahdollistaneet Olutpostin toiminnan sekä osallistuvat samalla suomalaisen olutkulttuurin edistämiseen. Olutposti sekä Suomen olutseura ry suosittelevat teitä käyttämään kumppaneidensa tuotteita ja palveluja.

Kaikki vuodelle 2019 mukaan  haluavat olkaa ystävällisiä sähköpostitse osoitteeseen olutposti@olutposti.fi tai soitamalla:  0500577089

PÄÄKUMPPANIT

HARTWALL on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Vankka ammattitaitomme takaa, että jokainen avattu korkki tuottaa iloa.   

www.hartwall.fi
facebook: @Hartwall1836

OLVI on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo 138 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.

www.olvi.fi
facebook: @OlviOyj

Positiivisin talousuutisiin sekä työelämään keskittyvä BusinessFM on tarkoitettu edistämään positiivista businesskulttuuria Suomessa. Haluamme nostattaa yhteishenkeä ja yhdessä onnistumisen tunnetta. Siksi sloganimme onkin ”Yhdessä huipulle!

http://businessfm.fi/
facebook: @businessfm.fi

    Kantri on lehti, jonka parissa lukija voi palkita itsensä hyvällä omalla hetkellä. Se kertoo tästä ajasta ja ihmisistä, maaseudun elämästä ja ilmiöistä. Kantri on kuukausiliitteenä samaa, mitä Maaseudun Tulevaisuus on päivälehtenä: lukijamäärältään selkeästi Suomen toiseksi suurin lehti, 239 000 lukijaa. www.kantrilehti.fi Facebook: @kantrilehti

YHTEISTYÖKUMPPANIT


KUMPPANIT

waahto brewery

waahto brewery

waahto brewery

waahto brewery

kaleva brewing


TUKIJAT


KUMPPANUUSRAVINTOLAT


Scroll Up