Kurkistus 5.3. ilmestyneeseen uudistuneeseen Olutposti-lehteen!

Uudistunut Olutposti tarjoaa laajan lukupaketin sekä lehden tilanneille mukavasti uusia etuja ja parempia lukunautintoja.

Olut ja sauna on suomalaisille pyhä ja Olutposti pureutuukin tällä kertaa syvälle saunan maailmaan tarjoillen myös vähäalkoholilliset suositukset saunajuomiksi. Maaliskuun naistenpäivän kunniaksi käydään läpi naisten roolia panimomaailmassa ennen ja nyt. Uusina osioina Olutpostissa nyt myös kotioluet, tisleet ja maailman olutkuulumiset. Lehdestä löydät myös aasialaishenkiset olut ja ruoka –reseptit, esittelyssä joukko uusia Olutpostin tekijöitä ja asiaa pienpanimon perustamisesta. Tuttuja osioita ovat Arden ja Hannun arviot, klassikkokapakka, oluthoroskooppi ja olutslämäri, nokkelat kolumnit ja paljon muuta asiaa ja viihdettä.  Tilaajille toimitetaan lehden mukana kätevä oluen maistamisalusta sekä oluen aromipyörä ja muuta oheismateriaalia. Lehden tilanneet saavat myös lukuoikeuden kaikkiin Olutposti-lehden sähköisiin näköisversioihin vuodesta 2015 alkaen!

Kuvassa Olutposti-lehden kansi

Olemme huomanneet, että moni lukija harrastaa lehden numeroiden keräämistä. Siksi toimitamme Olutposti-lehden kirjekuoressa, jotta se tulee paremmassa kunnossa kaikille sen tilanneille. Uudistuksen myötä lehti on nyt myös hieman paksumpi, paperia uusittu ja liimaselkänidonta tekee siitä arvokaan myös ulkoa päin. Tilaajien lisäksi Olutposti-lehti toimitetaan myös mm. panimoille ja maahantuojille, kirjastoille, alan oppilaitoksille, ravintoloille, vähittäismyymälöiden juomaosastoiden vastaaville sekä keskusliikkeiden ja Alkon pääkonttoreihin. Voit löytää lehden myös eri tapahtumista sitten kun saamme pandemian pois jaloista.

Uudistus tarjoaa siis lehden tilanneille mukavasti uusia etuja ja parempia lukunautintoja!

Oluen maistelualusta ja ohjeet

Tilaajille lehden mukana toimitetaan kätevä oluen maistamisalusta sekä oluen aromipyörä ja muuta oheismateriaalia.

Muutama näyte lehdestä:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit tilata lehden myös mikko@olutposti.fi —  tai puhelimitse 050 9100 655.