Laitilan kevään uutuudet 2021

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kevään uutuudet ovat kaupoissa.

Laitilan Pale Ale 2,5 % on täyteläinen suodattamaton täysmallasolut. Sen rungossa maistuvat Pale Ale-, Caramel Pale- sekä Caramel 150 -maltaat. Karamellimaltaat ja runsaasti flavoreita tuottava hiiva tuovat makuun hedelmäisyyttä ja makeutta. Amerikkalaistyyliin toteutetussa humaloinnissa hallitsee Simcoe-humalan trooppisten hedelmien aromi. Toisena humalana oluen valmistuksessa on käytetty Nugget-lajiketta.

tölkkejä

Kukko APA 4,5 % tuo uuden jäsenen Kukko-tuoteperheeseen. Uutuus on on vaalea, suodatettu pintahiivaolut, jonka valmistuksessa on käytetty vaaleita Pilsner ja Vienna ohramaltaita sekä amerikkalaisia ja australialaisia Columbus, Cascade, Galaxy ja Citra humalalajikkeita. Kukko APAn tuoksu on raikkaan aprikoosimainen, passionhedelmäinen ja pirtsakan sitruksinen. Mallaspohja antaa humalalle tilaa kukkia. Hedelmäisyys on maussa yhtä raikasta ja runsasta kuin tuoksussakin, ja kaiken kruunaa rapsakka kuivahumalointi.

Viime vuonna lanseerattu NAKU hard seltzer-perhe saa uuden maun. NAKU Hard Seltzer Mango-Passion 4,5 % on juoma henkilöille, jotka haluavat nauttia luonnollisesta mangon ja passionhedelmän mausta ilman sokeria, väriaineita, keinotekoisia makuja ja gluteenia. 100 millilitrassa juomaa on energiaa vain 25 kcal.

Ikoninen Vita Nova on maamme ensimmäinen ”energiajuoma”. Vuonna 1975 markkinoille tullut juoma saa Laitilan käsittelyssä uutta potkua. Tuotteesta on saatavilla kaksi eri makua; Laitilan Vita Nova ja Laitilan Vita Nova Kahvi. Vita Nova -juomat eivät sisällä tauriinia tai guaranaa. Piristävän vaikutuksen takana on 4 eri B-vitamiinia ja tuima annos kofeiinia.

Lähde: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Kuva: Mikko Hentunen

mainos