Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kevään uutuudet

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tuo tänä keväänä markkinoille sekä alkoholillisia että alkoholittomia uutuuksia. Wirvoitusjuomatehtaan tuotekehitystiimi on kehittänyt tuttujen klassikoiden rinnalle uusia juomia.

Panimon tiedotteen mukaan utuuksien tuotekehityksessä on otettu huomioon juomamaailman viimeisimmät trendit sekä kuluttajien toiveet. Juomissa otettu huomioon luonnollisiin makuihin, alkoholittomuuteen ja vähempään sokeriin.

Alkoholittomat oluet ovat nousseet myös suomalaisten keskuudessa ennennäkemättömään suosioon. Kukko Pils Alkoholiton 0,3 % ja Kukko IPA Alkoholiton 0,3 % ovat ensimmäisiä Suomessa valmistettuja alkoholittomia oluita, joita ei ole valmistettu niin sanotulla keskeytetyn käymisen menetelmällä. Oluet valmistetaan poistamalla alkuperäisestä alkoholillisesta oluesta alkoholi ilman tislaamista, makua vaalien. Valmistuksessa käytetään uusinta tekniikkaa, parhaita raaka-aineita ja osaavaa henkilökuntaa, minkä ansiosta oluihin ei tarvitse jälkeenpäin lisätä aromiaineita tai käymätöntä vierrettä, vaan makuprofiili on sama kuin alkuperäisessä oluessa. Kukko Pils Alkoholiton ja Kukko IPA Alkoholiton ovat molemmat gluteenittomia.

Kuvassa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteita

Palkittu Laitilan Mississippi -olut saa jatkoa. Rauma Bluesin 35-vuotistaipaleen kunniaksi pantu Mississippi Steam IPA 5,0 % on vaihtoehto IPA-buumin jälkimaininkeihin. Se on täyteläinen mutta samalla raikas suodattamaton pintahiivaolut, joka sopii sekä seurusteluun että ruokajuomaksi. Oluen valmistuksessa on käytetty karamellisoituja maltaita antamaan runkoa ja täyteläisyyttä sekä amerikkalaisia ja australialaisia humalalajikkeita, jotka takaavat oluen nauttijalle voimakkaan, raikkaan ja viipyilevän makunautinnon.

Hard seltzer eli terästetty ja maustettu hiilihapotettu vesi on maailmalla yksi panimoalan kuumimmista juomatrendeistä. NAKU Hard Seltzer Apple Sour 4,5 % ja NAKU Hard Seltzer Lemon Sour 4,5 % ovat nimiensä mukaisesti riisuttu kaikesta turhasta. NAKU on juoma heille, jotka haluavat virkistyä luonnollisesta ja kuplivasta sitruunan ja omenan mausta, ryyditettynä trendikkäällä sourilla. NAKU on valmistettu ilman sokeria, väriaineita, säilöntäaineita ja keinotekoisia makuaineita, eikä se sisällä gluteenia.

Aikaansa seuraavan ihmisen mieltymyksiin sopii myös alkoholiton Citra Humalavesi, joka ei sisällä ollenkaan sokeria, kaloreita, gluteenia, säilöntäaineita tai keinotekoisia makuaineita. Citra Humalavesi on maustettujen vesien uutuus, jossa yhdistyvät poreveden raikkaus sekä luonnollinen humalan maku ja aromi. Juoman sitruksisuus on peräisin aidosta amerikkalaisesta Citra-humalasta.

Klassikkosiiderit Oiva Aito Mustikka 4,7 % ja Oiva Kuiva Luomuomena 5,2 % löytyvät nyt uusissa, tyylikkäissä pulloissa ja kapeissa fit-tölkeissä. Lisäksi Oiva Aito Mustikka sisältää entistä vähemmän sokeria. Oivan tunnistaa myös  uusista pakkauksista.

Yksi suosituimmista Kukko-oluista, Kukko IPA 5,5 %, on  saatavilla myös 33 cl:n tölkeissä ja kuuden tölkin värikkäässä monipakkauksessa.

Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuun alusta alkaen.

 

Lähde ja kuvat: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas