Thornbridge Brewery, Tanker ja kovat kotimaiset tähdittävät Lakeuden Panimojuhlia

Viidennet Lakeuden Panimojuhlat polkaistaan käyntiin 24. tammikuuta

Kaksipäiväinen kansainvälinen oluttapahtuma järjestetään nyt jo viidettä kertaa Seinäjoella. Aikaisempina vuosina loppuunmyydyn tapahtuman ulkomaankiinnitykset ovat virolainen moderni huippupanimo Tanker ja englantilainen, pääasiassa perinteisiin brittityyleihin tuotannossaan nojaava Thornbridge Brewery.

Kotimaisista ovat mukana mm.paikallisen ravintola Kultaisen Kulauksen yhteydessä toimiva Vixen Panimo, Ruosniemen Panimo, Salama Brewing Company ja Panimoyhtiö Tuju.

olutkansaa

Oluiden lisäksi tarjolla on akaalaisen Terissaaren siidereitä ja Kyrö Distillery Companyn tuotteita. Kyrön Blending-workshopissa pääsee tutustumaan ginien maustamiseen ja perehtymään gin & tonicien kiehtovaan maailmaan. Ruokapuolesta vastaavat paikallinen Äärellä Kuppi + Kattila -tiimi ja Rytmikorjaamon ravintola Varicko.

“Tulevien Panimojuhlien kattaus on raikas, rohkea ja äärimmäisen korkeatasoinen. Kun panimokattaus on kunnossa, voimme keskittyä järjestämään parhaat mahdolliset puitteet festivaalille. Haluamme luoda asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa yksityiskohdat toimii, ja että jokainen paikallaolija nauttii täysin siemauksin”, kertoo tapahtuman tuottaja Henri Kangaskorte.

Lakeuden Panimojuhlat 24.-25.1.2020. Liput tulevat myyntiin tänään keskiviikkona 6.11.

Katso videokooste edellisiltä panimojuhlilta.

Lähde: Lakeuden Panimojuhlien tiedote

Kuvat: Sami Huhtakangas ja Kalle Marjamäki