Lataa ilmainen Olutposti-sovellus ja ylläty!

Tulossa massiivinen lisäetu Olutpostin tilaajille ja vuoden 2024 kumppaneille!

Olutposti julkaisee kaikki tulevat ja menneet numerot aina vuoteen 2021 saakka vallankumouksellisena sovelluksena ilmaiseksi kaikille tilaajille! Olutposti -sovellus tulee myös myyntiin ja tilattavaksi jokaisen lehden irtonumerona Google Play – ja  Apple Store- kauppoihin sekä omaan verkkokauppaamme josta sen saa myös tilattua ilman lehden paperiversiota.

Sovellus omaa erinomaisen lukukokemuksen. Se myös lukee artikkelit ääneen, mukaan voi laittaa videoita sekä podcasteja, suurentaa tekstit jne. Klikkaa siis artikkelia ja ihmettele! Lisäksi sovelluksessa on tilaajien jäsenetu, jossa he tulevat saamaan etuja Olutpostin kumppanuusravintoloiden, – panimoiden ja muiden kumppanien tuotteista tai palveluista. Tämä tapahtuu sovelluksen sisällä olevan jäsenkortin kautta.

Kumppaneillemme Olutpostin levikin lisääntymisen ja näkyvyyden lisäksi sovellus tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kuten esim. interaktiiviset mainokset, ohjaukset tuotteiden tilauksiin ja muita lisäpalveluita. Olutpostille applikaation tuottaa  Provisual Oy joka tarjoaa palvelua kaikille kiinnostuneille tahoille.

Sovellus löytyy Apple Storesta ja Google Playsta.

Lataa QR- koodilla esimerkkinä Olutpostin numero 2/2023 kännykkääsi (tai tietokoneellesi). Klikkaa linkkiä ja hämmästy!

Tilaa Olutposti- lehti itsellesi tai ystävällesi. Saat numeron 3/2023 kaupan päälle. Uusi lehti ilmestyy 24.11.2023.

Ensi vuonna Olutposti muuttaa kattonimensä säilyttäen Olut-, Tisle-, Siideri-, Kotiolutposti alaotsikot, lisäksi mukaan tulee uutena Ruokaposti. Nimestä on käynnissä yhteisökilpailu.

Olutposti -lehti tuo siis käyttöön tilaajille lehtisovelluksen. Sen tarkoitus on tarjota mukava lukukokemus mobiilikäyttäjille, mutta se tarjoaa muutakin. Digitaaliset sisällöt ovat saatavilla mobiililaitteille ja pöytäkoneille. Käyttäjä voi valita mieleisimmän tavan sisältöjen käyttöön. Pdf-tila soveltuu esimerkiksi lehden selailuun. Yksittäisten artikkelien lukemiseen suosittelemme artikkelitilaa, jossa sisällöt voi myös kuunnella puhesynteesin avulla. Artikkeleita voi myös jakaa vaikkapa kollegalle tai sosiaaliseen mediaan.

Löydä suosikkiartikkelisi
Kiinnostavaa sisältöä löytyy varmasti lehtiä selailemalla, mutta sitä voi myös etsiä arkistosta, josta löytyy kahden vuoden lehdet. Muistathan sallia ilmoituksien vastaanottamisen, kun lataat sovelluksen. Silloin huomaat nopeasti uudet sisällöt.
Lataa nyt mobiilisovellus – Lue tai kuuntele sisältöjä silloin kun haluat.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Miten luen digilehteä?
Löydät digilehden verkkosivuiltamme. Digitaalisesta lehdestä sinun mahdollista valita, missä muodossa haluat lukea sisältöä. Voit helposti säätää tekstin kokoa ja käytettävää kirjasinta.  Artikkelin lukutilassa päätät itse sisällön esitystavasta.

Mitä artikkelia klikkaamalla tapahtuu?
Klikkaamalla artikkelia pääset artikkelin lukutilaan. Lukutilassa artikkeli muotoillaan valitsemiesi asetusten mukaisesti.

Mihin play-painiketta käytetään?
Napsauta play-painiketta, kun haluat kuunnella avaamasi artikkelin. Voit toistaa järjestelmäsi ääniasetuksilla minkä tahansa artikkelin juuri silloin kun haluat, siellä missä haluat.

Voinko lukea lehteä offline-tilassa?
Voit tallentaa lehden numeron myöhempää käyttöä varten.  Lataamalla sisältöjä laitteellesi voit lukea sitä myös silloin, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä tai olet ulkomailla.

Miksi puhesynteesi kuulostaa oudolta?
Valitse oman laitteesi asetuksista suomen kieli puhesynteesin lähteeksi. Jos laitteesi käyttökieli on vaikkapa ruotsi, puhesynteesi lukee suomea ruotsin intonaatiolla.