Kiertolaispanimo Level Eleven ottaa askeleen kokeilevampaan suuntaan

Helsinkiläislohjalainen kiertolaispanimo Level Eleven Brewing on kasvattanut tuotantoaan merkittävästi, mutta muuttaa kurssiaan uuden Next Level -sarjan myötä.

Level Eleven laskee tarkoituksella nykyisen mallin mukaista tuotantoa ja lopetaa usean nyt valikoimassa olevan oluen valmistuksen. Syynä muutokseen on, että tekijät haluavat yhteisönsä olevan sosiaalisempi ja kokeilevampi – syitä, joiden vuoksi yritys on alkujaan perustettu. Yrityksen mukaan myynti ei ole heille kaikki kaikessa.

Next Level -sarja tulee myyntiin vain rajoitetussa määrässä ravintoloita ja rajoitettuna eräkokona. Uusia kokeiluja tehdään käytännössä kuukausittain. Näin tekijät pystyvät nopeuttamaan tuotekehitystä ja panostamaan enemmän sosiaaliseen läsnäoloon myynnin sijaan.

Level Eleven järjestää ensimmäisen Next Level-oluen ja samalla sarjan lanseerauksen 10.1.2020 Ravintola Mullikassa Helsingissä (Mannerheimintie 130, 00270 HELSINKI) alkaen klo 17.00. Paikalla on useampi yhteisön edustaja, mm. ensimmäisen Next Level -reseptin suunnittelija Mikko Laitinen.

Kaksi olutpulloa

Next Level #01

Olutposti haastatteli Level Eleven porukoita  vuoden 2018 alussa.

Lähde ja kuvat: Level Eleven Brewing