Linden Breweryn uutuudet

”Toiset panimot saavat ratsastaa trendien aallonharjalla. Lindenin panimolla suurin nautinto saadaan esimerkiksi hyvin onnistuneen ja puhtaan makuisen lagerin tai syvän mahongin punaisen täyteläisen bitterin kaatuessa lasiin!”

Mikko Lindenin luotsaama raumalaispanimo Linden Brewery on perustettu 2016.

Uutuudet:

olutetiketti

Tulenkantaja 5,5 % 

Savuolut: Tulenkantaja on tummien maltaiden paahteisuuden, vehnän pehmeyden ja turvesavustetun whisky-maltaan tasapainoinen liitto jossa miellyttävän tumma nautiskeluolut kiedotaan savuiseen verhoon. Tulenkantaja on parhaimmillaan päivän päättävässä kiireettömässä hetkessä tai illallispöydässä lihan kanssa kun myös oluelta vaaditaan enemmän luonnetta.

outetiketti

American Pale Ale 5,3 %

APA: Reilun katkero- ja kuivahumaloinnin sisällään pitävä vaalea ale, joka soveltuu niin arkeen kuin juhlaan. Maku on reilun trooppis-hedelmäinen ja katkera. Soveltuu hyvin esimerkiksi tacojen ja muiden mausteisten ruokien kanssa.

Lähde: Sami Sillanpää / Indome

Olutposti julkaisee kumppaneidensa tuotetiedotteita aina kun niitä on saatavilla. Tuoteuutiset ovat yksi Olutpostin suosituimpia palstoja verkossa.

 

olutpostin mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.