Lisää uusia kumppaneita Olutpostille

Olutpostille lisää uusia kumppaneita. Tässä esittelyt heidän itsensä kertomana.

Norex

Perheyritys toisessa sukupolvessa, Norex Selected Brands Oy, maahantuo laadukkaat alkoholijuomat ympäri maailmaa Alkolle, ravintoloille, tukuille ja Duty Free -toimijoille.

Unison Brewing

Unison Brewing on joensuulainen pienpanimo, joka perustettiin kesällä 2021. Kesästä lähtien yrityksille personoituihin tilausoluisiin panostanut pienpanimo laajentaa nyt vähittäiskauppaan ja ravintoloihin omilla tuotteillaan. Uusi yritys perustettiin uudella omistajapohjalla ja oluita keitetään Joensuussa Helinintiellä, Panimo Honkavuorelta ostetulla tuotantolaitteistolla.

Smilco’s

Smile Company Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, jonka toiminnan keskiössä on rapea ja herkullinen paahdettu jättimaissinjyvä. Uskomme hyvään ja sen jakamiseen, joten kehittelemme herkkumme kaikille rajoitteisiin, tottumuksiin tai vakaumuksiin katsomatta. Haluamme olla edistyksellinen ja esimerkillinen toimija, joka luo hyvää ympärilleen ja jonka tuotteiden laatuun voi luottaa. Edellisestä syystä tuotteemme ovat vegaanisia, gluteenittomia ja yleisimmistä allergeeneistä vapaita (esim. soija, selleri, pähkinä).

Beerski.fi

Beerski.fi on panimoiden itse omistama myyntiverkosto, joka toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja nyt myös Suomessa. Yrityksellä on myös uusi Barski Helsinki -taproom kauppakeskus Citycenterissä Helsingin Kaivopihalla

K-Supermarket Vuosaari

K-Supermarket Vuosaari omaa itäisessä Helsingissä todella kattavan juomaosaston. Myymälä on hyväksytty mukaan Olutpostin Juomatutkaan

Masis Brewery

Masis Brewery on espoolainen panimo, joka ei tingi periaatteistaan oluiden panemisessa, vaan haluaa keskittyä tarjoamaan laadukasta ja maukasta olutta.

Tervetuloa mukaan!!